ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι beauty συνήθειες που πρέπει να ακολουθήσουμε μέσα στο 2017


TSVIGKOU

1 Ιανουαρίου 2017

makeup-1593099-960-720.jpg

Μαζί θα ασχοληθούμε με τον τομέα της ομορφιάς και ως beauty editor θέλω να σας προτείνω νέες συνήθειες που πρέπει να ξεκινήσετε και να καθιερώσετε μέσα σε αυτή τη χρονιά.

Δεν υπάρχει καλύτερη ώρα για να βάλετε τάξη από αυτή.
Πηγαίνετε τώρα στο μπάνιο σας και πετάξτε παλιά προϊόντα, τα οποία πιθανότατα έχουν λήξει ή αυτά που πασχίζεται να βγάλετε λίγο ακόμα προϊόν γιατί ουσιαστικά έχουν τελειώσει. Φέρτε μπροστά τα προϊόντα ενυδάτωσης-για να θυμάστε ότι είναι μία καθημερινή συνήθεια-και καλλυντικά που χρησιμποιείτε καθημερινά.

Πλένετε τα πινέλα σας και τα σφουγγαράκια σας.
Η καθαριότητα είναι κάτι που πρέπει να μπει στην κορυφή της λίστας σας. Εβδομαδιαία πρέπει να πλένετε τα πινέλα και τα σφουγγαράκια σας και να τα αποστειρώνετε. Και αν αναρωτιέστε με ποιον τρόπο, κάντε click εδώ, σας έχω εύκολη λύση.

Το ντεμακιγιάζ είναι απαραίτητο.
Δώστε υπόσχεση για το 2017 ότι δε θα ξανά κοιμηθείτε βαμμένες, χωρίς να έχετε ξεβαφτεί. Όσο κουρασμένες και αν είστε, όσο και αν νυστάζετε έστω με ένα νερό ντεμακιγιάζ καθαρίστε το πρόσωπό σας. Ποτέ ξανά ξεραμμένη μάσκαρα στο μαξιλάρι και υπολείμματα από κραγιόν!

Πλέον θα φοράτε ενυδατική μάσκα όταν θα βλέπετε τηλεόραση.
Επειδή η μάσκα προσώπου είναι κάτι που δεν κάνουν πολλές γυναίκες, επιλέξτε μία ημέρα την εβδομάδα που θα κάνετε μάσκα και θα την αφήνετε να δράσει, όσο παρακολουθείτε την αγαπημένη σας σειρά-ταινία στην τηλεόρασή σας.

Ορκιστείτε ότι δε θα καίτε τα μαλλιά σας.
Αυτά τα εγκλήματα που κάνατε το 2016 ή οποιαδήποτε άλλη χρονιά στα μαλλιά σας και τα καίγατε με το σίδερο ή το πιστολάκι, φέτος ξεχάστε τα. Προμηθευτείτε προϊόντα ενυδάτωσης μαλλιών και σταματήστε να τα καίτε. Πιστέψτε με, το φυσικό look είναι τέλειο, ιδιαίτερα αν δώσετε λίγο όγκο στις άκρες των μαλλιών σας.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.