ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Step by step το beauty look της Carolina Herrera


TSVIGKOU

20 Φεβρουαρίου 2017

16585222-246183912497737-6266535783704821760-n.jpg

Ένα από αυτά που ξεχωρίσαμε ήταν και το beauty look των μοντέλων, στο catwalk του οίκου Carolina Herrera. Ένα safe μακιγιάζ, ιδανικό για χειμώνα και καλοκαίρι και εύκολο να το αποκτήσει κάθε γυναίκα.Το συγκεκριμένο μακιγιάζ, σε συνδυασμό με τα silk, πιασμένα μαλλιά των μοντέλων απογειώνει την κομψότητα και τη θηλυκότητα που θέλει να αναδέιξει κάθε γυναίκα.

Πώς μπορούμε όμως να αποκτήσουμε το look που είχε η Bella Hadid που περπάτησε στο συγκεκριμένο catwalk κα μαζί της πολλά ακόμα διάσημα μοντέλα;

Step 1 – επιδερμίδα

Το μυστικό για τέλεια βάση, είναι η ενυδάτωση. Μπορεί να μην είναι μία τόσο οικονομική επιλογή, ο συνδυασμός μίας ενυδατικής κρέμας με ένα foundation, αλλά σίγουρα χαρίζει στην επιδερμίδας σας αυτό που χρειάζεται, την ενυδάτωση. Επιπλέον είναι ένα μυστικό που μπορούν να ακολουθήσουν γυναίκες κάθε ηλικίας.

Χρειάζεστε μόνο δύο προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα

Step 2 – φρύδια


Αν έχετε φυσικά, πυκνά φρύδια δεν έχετε λόγο να τα πειράξετε, παρά μόνο να τα χτενίσετε προς τα πάνω. Οι υπόλοιπες, ενισχύστε το σχήμα με ένα μολύβι ή μία σκιά κατάλληλη για τη συγκεκριμένη περιοχή. Να θυμάστε ότι το αποτέλεσμα θέλουμε να δείχνει όσο γίνεται πιο φυσικό.

Step 3 – μάτια

Γι αυτό το άψογο, soft smokey look επιλέξτε μία σκιά σε καφέ απόχρωση και με απαλές κινήσεις και ένα φουντωτό πινέλο, εφαρμόστε την στο κινητό σας βλέφαρο. Επιλέξτε και μία πιο λαμπερή, ανοιχτή και εφαρμόστε την στην εσωτερική σας γωνία και ελαφρώς στο κέντρο του βλεφάρου σας. Με ένα πιο μικρό, γωνιακό πινέλο τονίστε απαλά και τις άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων σας. Συνεχίστε με τη μάσκαρα, η οποία θα ολοκληρώσει το μακιγιάζ των ματιών σας.


Bobbi Brown - Augen - Eye Palette Basic Cool

Step 4 – μάγουλα

Προτιμήστε ένα φρέσκο, απαλό ροζ και δώστε χρώμα στα μάγουλά σας. Μπορείτε να κάνετε ένα ελαφρύ contouring, χρησιμοποιώντας ένα ρουζ σε ανοιχτή καφέ απόχρωση και μετά να προσθέσετε το ροζ, στο κέντρο των μήλων σας.


MAC Satin Blush in Peony Petal

Step 5 – χείλη

Διαλέξτε τη ροζ απόχρωση που θα φωτίσει όλο το πρόσωπό σας. Δεδομένου ότι έχουμε χρησιμοποιήσει κυρίως γήινες αποχρώσεις στο υπόλοιπο μακιγιάζ, χρειαζόμαστε μία δόση ζωντάνιας στα χείλη. Το ροζ χρώμα είναι ιδανικό και αναδεικνύει τη θηλυκότητα που κρύβουμε μέσα μας. 

[gallery-716310]

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.