ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τρία μυστικά για να πετύχεις το ιδανικό natural makeup look


TSVIGKOU

3 Απριλίου 2017

chloe-baw1516-090.jpg
  1. Η ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι το βασικό μυστικό ενός επιτυχημένου natural makeup look, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να έχετε ελαφριά και λαμπερή κάλυψη. Άρα για να πετύχετε την ιδανική, απαλή βάση θα πρέπει αρχικά να έχετε φροντίσει το πρόσωπό σας να είναι ενυδατωμένο, καθαρό και λαμπερό.
  2. Το φυσικό μακιγιάζ δεν είναι το ίδιο με ένα άβαφο πρόσωπο. Πρέπει να τονίσετε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου σας, για να δείχνετε περιποιημένες και λαμπερές. Είναι απαραίτητο να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας με μάσκαρα αλλά και το σχήμα των φρυδιών σας. Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, τα φρύδια αποτελούν το βασικό στοιχείο της ομορφιάς σας και ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας είναι το μέρος του προσώπου που πρέπει να δίνουμε έμφαση, ανεξάρτητα αν το μακιγιάζ μας είναι έντονο ή απαλό. Με το "MASTER SHAPE IN DEEP BROWN", της Maybelline θα τονίσετε τέλεια τα φρύδια σας και το αποτέλεσμα θα μοιάζει σα φυσικό. Γεμίστε φυσικά τα φρύδια με το μολύβι φρυδιών και δώστε το τους το ιδανικό σχήμα με το βουρτσάκι που διαθέτει, από την άλλη πλευρά.
  3. Τέλος θα πρέπει να προσέξετε και την ενυδάτωση των χειλιών σας. Βλέπετε οι φυσικές αποχρώσεις των χειλιών, θα αναδείξουν ακόμα πιο έντονα την ξηρότητα που μπορεί να υπάρχει. Ένα beauty tip που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι να κάνετε scrub χειλιών, χρησιμοποιώντας απλά λάδι και ζάχαρη. Στη συνέχεια ενυδατώστε τα και απολαύστε απαλά και λεία χείλη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.