ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Beauty trends κατευθείαν από τους δρόμους του Μιλάνου


TSVIGKOU

6 Μαρτίου 2017

hbz-street-style-nyfw-ss2017-day8-03.jpg

Σίγουρα σε μία βραδινή βόλτα μπορεί να τολμήσουμε μία από αυτές τις τολμηρές προτάσεις, όμως σίγουρα στην καθημερινότητά μας, αναζητάμε ένα πιο fresh, απαλό look.

A post shared by ValGarland (@thevalgarland) on

Η μόδα όμως δεν υπάρχει μόνο στα catwalks, είναι και στους δρόμους που περπατάνε bloggers, influencers, fashion editors και γενικότερα γυναίκες που η μόδα δεν τους είναι αδιάφορη. Ρίχνωντας μία ματιά λοιπόν στο street style του Μιλάνου συμπεραίνουμε για μία ακόμη φορά ότι οι κλασσικές επιλογές είναι πάντα in-fashion και τις προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες.

Ποιο χρώμα θα πρέπει να έχετε βάψει τα νύχια σας τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σας


Ποικιλία χρωμάτων σε κραγιόν-κόκκινο, φούξια, έντονο πορτοκαλί, καφέ αλλά και burgundy αποχρώσεις-, τονισμένες βλεφαρίδες με μάσκαρα σε μαύρο χρώμα-οι υπόλοιπες αποχρώσεις που έχουμε δει σε catwalks, μπλε, κίτρινο, φούξια λείπανε-, shimmery σκιές που υπενθυμίζουν ότι είμαστε στην άνοιξη και flawless, λαμπερές επιδερμίδες που χαρίζουν fresh and healthy look.

Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση κραγιόν που ταιριάζει στο στιλ σας και αναδείξτε το μακιγιάζ σας.

[gallery-716362]

Το απαραίτητο καλλυντικό για έντονο βλέμμα είναι αναμφισβήτητα η μάσκαρα. Προσοχή, επιμείνετε στις ρίζες και καθώς προχωράτε προς τις άκρες να ανοίγετε τις βλεφαρίδες σας.​

[gallery-715934]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.