ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τι σημαίνει να είσαι μοναδική;


TSVIGKOU

8 Μαρτίου 2017

edit-img-105730710.jpg

Είμαι υπέρμαχος του φυσικού make-up και κάθε tutorial που το υμνεί το παρακολουθώ προσεκτικά. Γενικότερα αποφεύγω την έντονη μάσκαρα το πρωί, δε βάζω έντονα κραγιόν στο γραφείο, μου αρέσει το nude στα χείλη αλλά και το lip balm σε φούξια χρώμα και κάποιες φορές δυστυχώς ξεχνάω να κρύβω αυτό το ενοχλητικό σπυράκι που σκάει κάθε μήνα σε διαφορετικό σημείο του προσώπου, ανάλογα με τα κέφια του.
Και επειδή μπορεί να μη με πιστεύετε, φωτογραφήθηκα, μόλις έφτασα στο γραφείο για να έχω αποδεικτικά στοιχεία.



Εδώ και 8 χρόνια ασχολούμαι με το χώρο της ομορφιάς, ενθουσιάζομαι με διάφορα λανσαρίσματα προϊόντων, ωστόσο αποφεύγω συνειδητά το καθημερινό, έντονο μακιγιάζ -σε αντίθεση με την περιποίηση και τον καθαρισμό της επιδερμίδας μου, για τον οποίο νοιάζομαι καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Προτιμώ να βάφομαι λίγο, τόσο όσο να τονίζεται η φυσική ομορφιά και τα χαρακτηριστικά μου.

Κάποια τιπς για να αναδείξουμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά χωρίς να φαινόμαστε βαριά μακιγιαρισμένες, είναι να τονίσουμε τα μήλα του προσώπου μας με καφέ ρουζ ή να προσθέσουμε λάμψη στα σημεία που θέλουμε να αναδείξουμε-κόκκαλο της μύτης, των μήλων, τόξο κάτω από το φρύδι. Κάθε μία από εμάς είναι μοναδική και σίγουρα επάνω μας έχουμε ένα δυνατό σημείο, το οποίο μπορούμε να αναδείξουμε.

Από πού όμως προέκυψε η αγάπη μου για το natural make-up look, ίσως να αναρωτιέστε. Μεγάλωσα βλέποντας τη γιαγιά μου να τσιμπάει το μάγουλό της και να προσθέτει κραγιόν, για να δείχνει φρέσκια και να σας πω την αλήθεια αυτό θέλω να κάνω κι εγώ. Να βάφομαι τόσο, όσο με κάνει να νιώθω άνετα, όσο με κάνει να νιώθω εγώ.



Είναι βέβαιο ότι σε ένα επίσημο event, σε ένα κάλεσμα θα ανοίξω το κατά τα άλλα αγαπημένο μου συρτάρι στο μπάνιο για να κάνω βάση με ένα foundation, θα απλώσω τρεις και τέσσερις στρώσεις μάσκαρα, θα κάνω έντονα smokey eyes. Στο τέλος όμως πάλι θα μου μοιάζω. Αν με ρωτάτε αν είμαι καλύτερη με το μακιγιάζ, σαφώς και είμαι ή για να το θέσω πιο σωστά με το μακιγιάζ κάνω ένα boost στην αυτοπεποίθησή μου.

Σήμερα βαφτείτε όσο θέλετε και αν θέλετε, απλά να θυμάστε πως αυτό που σας κάνει μοναδική είναι αυτό που έχετε μέσα σας και φαίνεται στα μάτια σας!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.