ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το σημερινό μακιγιάζ θυμίζει κάτι από Dolce & Gabbana


TSVIGKOU

15 Απριλίου 2017

dolce-gabbana-waw1516-341.jpg


Από τη μία τα έντονα χείλη σε βαθύ κόκκινο και από την άλλη το διακριτικό eyeliner, στις άνω ρίζες των βλεφάρων τόνιζε και αναδείκνυε διακριτιά το σχήμα των ματιών.

Στο υπόλοιπο πρόσωπο επκρατούσε απόλυτη ισορροπία. Η βάση ήταν λαμπερή και απαλή, απλά να καλύπτει ατέλειες και να δίνει fresh όψη και το ρουζ σε φυσικό καφέ χρώμα, έκανε pop up τα μήλα. Βασική πινελιά οι έντονες βλεφαρίδες, όπου στις εξωτερικές γωνίες είχαν προστεθεί και τουφάκια για να κάνουν το μάτι να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό. Μάσκαρα υπήρχε ελάχιστη στις άκρες, βρισκόταν κυρίως στις ρίζες, κάτι που έκανε το βλέμμα πιο sexy και εντυπωσιακό.

Ανάλογο στιλ μακιγιάζ είναι η πρότασή μου για τη σημερινή έξοδο. Μία απαλή βάση, ένα διακριτικό τόνισμα των μήλων με bronzer, μάτια διακριτικά τονισμένα με λεπτή γραμμή eyeliner, βλεφαρίδες βαμμένες στις ρίζες και χείλη στην κόκκινη απόχρωση που ταιριάζει στο χρώμα δέρματος και μαλλιών.

[gallery-716619]

Στο κείμενο: "Βρείτε το κόκκινο κραγιόν που σας ταιριάζει, ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας" ,πάρτε ιδέες για το κόκκινο κραγιόν που μπορείτε να επιλέξετε. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.