ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

10 beauty blogs που αξίζουν την προσοχή σας


16 Μαΐου 2017

tiaward.jpg

#1 Tia Ward

Άν θέλετε αξιόπιστα beauty tips καθώς και συμβουλές για καλύτερο τρόπο ζωής, το blog της Tia Ward σας δίνει τη λύση.

#2 Patricia Bright

Αν θέλετε ιδέες για glam makeup θα κατευθυνθείτε στο blog της Patricia Bright, ενώ καθώς θα βλέπετε τα YouTube videos της θα πάρετε και μία γεύση από τα αγαπημένα της προϊόντα.

#3 Shirley’s Wardrobe

Παρ' όλο που φαίνεται ότι η ίδια είναι expert στον χώρο της μόδας, το blog της Shirley’s Wardrobe μπορεί να σας δώσει συμβουλές και tricks για να κάνετε ό,τι είδους μακιγιάζ θέλετε, από βραδινό μέχρι και nude face.

#4 Zoe London

Αν θέλετε extreme αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών σας, αλλά φοβάστε να μην καταστραφούν από τα χημικά της βαφής, μπορείτε να εμπιστευτείτε τις συμβουλές της Zoe.

#5 Beauty is boring

Παρά το γεγονός ότι το όνομα του blog της είναι αντιφατικό με το περιεχόμενο, είναι το ιδανικό για ένα έντονο και ιδιαίτερο makeup look που θα σας κάνει να δείχνετε ξεχωριστές.

#6 Sali Hughes Beauty

Δεν μπορείτε να αναφέρεστε στην ομορφιά και να μην σκεφτείτε την Sali Hughes. Έχει γράψει ένα από τα πιο σημαντικά βιβλία στο χώρο της ομορφιάς (Pretty Honest) και οι περισσότερες γυναίκες την εμπιστευόμαστε στον τομέα αυτό, αφού τα tips που αναφέρει είναι ευεργετικά.

#7 The Anna Edit

H γνωστή blogger Anna Gardner, τρέχει το blog Vivianna Does Makeup απο το 2010 και έχει ακόλουθους που φτάνουν μέχρι και 40.000. Είναι beauty και makeup addict και προσφέρει μοναδικές λεπτομέρειες για κάθε προϊόν που χρησιμοποιεί.  

#8 Τhe Beauty Of It Is

Ενδιαφέρεστε για το περιβάλλον και θέλετε να αποφύγετε τοξικά προϊόντα ομορφιάς, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα στην αγορά; Τη λύση σας τη δίνει η Κatey Denno με αξιόπιστα “green products” που θα σας ικανοποιήσουν για την κάθε χρήση τους.

#9 Wendy Rowe

H Wendy Rowe είναι makeup artist της Burberry και όπως καταλαβαίνετε το blog της είναι γεμάτο από tips που θα έκανε σε κάθε διάσημη που θα έβαφε, από τη Sienna Miller μέχρι και τη Victoria Beckham.

#10 Pixiwoo

Oι αδερφές Samantha Chapman και Nicola Haste είναι οι κατάλληλες εδώ και 8 χρόνια να μοιραστούν μαζί σας μοναδικά beauty tips. Τα tutorials τους είναι εύκολα στην εφαρμογή καθώς και διασκεδαστικά.

 

Από τη Ραφαέλλα Βλάχου

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.