ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Όσα πρέπει να ξέρετε για να κάνετε μόνες σας το μακιγιάζ του γάμου σας


17 Μαΐου 2017

bride-red-lips.jpeg

Σε περίπτωση που ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, παρακάτω θα βρείτε ορισμένες χρήσιμες συμβουλές, ώστε να πετύχετε το τέλειο μακιγιάζ μόνες σας και να λάμψετε την ημέρα του γάμου σας.

Πρόσωπο

Αρχικά η επιδερμίδα σας θα χρειαστεί πολύ καλή ενυδάτωση και illuminating προϊόντα που θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ισορροπία πριν βάλετε τη χρωματική σας βάση ή αλλιώς το foundation. Οι makeup artists προτείνουν όμως να αποφύγετε να το απλώσετε στο μέτωπο και τα μάγουλα (Τ zone) για να μη γυαλίζει υπερβολικά η επιδερμίδα σας στις φωτογραφίες και φαίνεται λιπαρή. Χρησιμοποιήστε το προϊόν αποφεύγοντας τις περιοχές αυτές για την ενίσχυση της φυσικής λάμψης του προσώπου σας.

Εάν παντρεύεστε καλοκαίρι τότε θα χρειαστείτε σίγουρα ένα καλό αντιηλιακό που ο δείκτης προστασίας δε θα ξεπερνά το 15. Επίσης τοποθετήστε καλά το bronzer σας για να μη φαίνεται καμία διαφορά στο χρώμα του προσώπου σας σε σχέση με το λαιμό και αν θέλετε να βάλετε spray μαυρίσματος στο σώμα σας, καλό είναι να σιγουρευτείτε ότι το χρώμα του foundation στο πρόσωπό σας ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας. Από την άλλη, το μυστικό για να βάλετε το κατάλληλο ρουζ είναι να διαλέξετε ένα χρώμα κοντινό στο χρώμα των χειλιών σας. Να είστε γενναιόδωρες στην ποσότητα ώστε να φαίνεται καλύτερα στις φωτογραφίες - μην το παρακάνετε όμως.

Μάτια

Όσον αφορά τα μάτια θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε color corrector για τις πιθανές διχρωμίες και από πάνω κονσίλερ για να δώσετε περισσότερο φως στο βλέμμα αλλά και ένα πιο ουδέτερο χρώμα. Για μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ των ματιών, θα βοηθούσε ένα καλό primer το οποίο θα δώσει ένα waterproof αποτέλεσμα. Οι σκιές που ταιριάζουν καλύτερα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σε γήινες αποχρώσεις.

Χείλη

Αμα έχετε αποφασίσει να βάλετε κραγιόν σε αποχρώσεις του κόκκινου πρέπει να λάβετε υπόψιν σας την υφή του κραγιόν, δηλαδή αν είναι κρεμώδες-ενυδατικό ή matte. Η κατάλληλη λύση για να φορέσετε το κόκκινο κραγιόν και να μη λερωθείτε καθώς πίνετε ή τρώτε είναι να το απλώσετε με το δάχτυλό σας απαλά, αν όμως θέλετε να φορέσετε lipgloss αφαιρέστε με ένα χαρτομάντηλο λίγο προϊόν αφού το έχετε βάλει στα χείλη σας.

Φρύδια

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε για τα φρύδια είτε μολύβι για να πετύχετε το καλύτερο σχήμα και να συμπληρώσετε κενά, είτε ένα gel φρυδιών που θα κρατήσει το σχήμα σταθερό.

Βλεφαρίδες

Μην ξεχάσετε πριν από την εφαρμογή της μάσκαρας να χρησιμοποιήσετε το ειδικό ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες. Αν είστε τολμηρές δοκιμάστε να βάλετε ψεύτικες βλεφαρίδες για ένα άψογο αποτέλεσμα και πιο σαγηνευτικό βλέμμα.  

Από τη Ραφαέλλα Βλάχου

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.