ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Όλα όσα χρειάζεστε για ένα ελαφρύ makeup look


TSVIGKOU

12 Αυγούστου 2017

fa1a0ef5da142d958cecfdbfc54c67d1-natural-bridal-makeup-brunette-wedding-makeup-summer.jpg

Ξεκινάμε με τη βάση, την οποία δημιουργούμε με το αντηλιακό που περιέχει χρώμα. Αν πιστεύετε ότι εφαρμόζεται μόνο το πρωί, κάνετε λάθος. Από τη στιγμή που περιέχει χρώμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μία ελαφριά βάση, ιδανική για τη βραδινή σας έξοδο.

[gallery-716656]

Συνεχίζουμε με το bronzer/terracotta. Αν έχουμε μαυρίσει ενισχύουμε το μαύρισμα, αν όχι δημιουργούμε ένα ελαφρύ ηλιοκαμένο look στα ζυγωματικά, στο μέτωπο κοντά στις ρίζες των μαλλιών και στο πηγούνι σβησμένο προς το λαιμό.
Για fresh διάθεση, χαμογελάμε και εφαρμόζουμε ρουζ σε ροζ ή κοραλί χρώμα στο κέντρο των μήλων.

[gallery-717267]

Τονίζουμε τις βλεφαρίδες με μάσκαρα στις ρίζες για έντονο βλέμμα. Προεραιτικά καλύπτουμε το κινητό βλέφαρο με μπεζ σκιά, στο χρώμα της άμμου που περιέχει shimmer για λάμψη.

[gallery-715934]

Τέλος ολοκληρώνουμε το makeup με κραγιόν στο χρώμα της επιλογής μας. Από το φλογερό κόκκινο και πορτοκαλί, μέχρι το all time classic nude και φυσικό καφέ, κάθε γυναίκα επιλέγει αυτό που την εκφράζει και της ταιριάζει στο mood της ημέρας.

[gallery-526103]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.