ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό το glitter look το θέλουμε στο μακιγιάζ μας


TSVIGKOU

19 Σεπτεμβρίου 2017

21879544-166884777221907-8461389497890766848-n.jpg

Ένα από αυτά που ξεχωρίσαμε είναι και του Topshop, όπου το glitter πρωταγωνίστησε στην πιο chic εκδοχή του. Festive looks τα οποία θα μπορούσαμε να επιλέγουμε ακόμα και για το makeup των εορτών. 

Τα χρώματα θυμίζουν κάτι απο τη δεκαετία του 90 και ένα από αυτά που ξεχωρίζει είναι το ανοιχτό κεραμιδί, το οποίο αναμφισβήτητα ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα, χρώμα ματιών. Αποχρώσεις που μοιάζουν με το μωβ αλλά πλησιάζουν και το ροζ, γι αυτό δεν μπορείς να τις θεωρήσεις girly αλλά ούτε και edgy. Ένα ενδιάμεσο στιλ, που μπορεί να υιοθετήσει κάθε γυναίκα για τις ημέρες που αναζητά glamorous style. 

 

A post shared by Topshop (@topshop) on

Ωστόσο για να πετύχει ένα glitter makeup look, δεν είναι τόσο εύκολο. Χρειάζεται να έχουμε τα κατάλληλα προϊόντα και συγκεκριμένα να έχουν την κατάλληλη υφή, κρεμώδης. 
Ξεκινάμε με τη βάση-κρατάμε τη φυσική, ενυδατωμένη όψη που είναι must-, επιλέγουμε creamy σκιές, σε μεταλλικές αποχρώσεις ιδανικά και on top πριν στεγνώσει το προϊόν εφαρμόζουμε τις glitter σκιές. Δεν έχουμε όρια για το μέρος που θα την εφαρμόσουμε. Στη γωνία, να σκεπάζει ελαφρώς και τις κάτω ρίζες των βλεφάρων για ένα dramatic style, μόνο στο κινητό βλέφαρο για ένα classic, festive look ή ακόμα και κάτω από το τόξο των φρυδιών για να ανοίξει ακόμα περισσότερο το βλέμμα.

[gallery-717518]

Blash from the Past: Ρίχνουμε μια ματιά στα beauty trends του περασμένου χειμώνα, όπου το glitter πρωταγωνιστούσε.

[gallery-715945]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.