ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό το beauty look θέλουμε για το φθινόπωρο του 2017


TSVIGKOU

28 Σεπτεμβρίου 2017

52e0e515fcfeb32b18288367d411715f-parisian-street-style-paris-street-styles.jpg

 

Οι επιλογές είναι αρκετές και δυσκολευόμαστε να καταλήξουμε σε μία. Ωστόσο επειδή συχνά μας ρωτάτε τι να κάνετε για να αλλάξετε το beauty style σας, πώς να κουρευτείτε, τι να αλλάξετε στο μακιγιάζ σας, ποιο από όλα τα trends να ακολουθήσετε...καταλήξαμε σε ένα "safe look", το οποίο δεν απαιτεί τεράστιες παρεμβάσεις, ωστόσο θα δείτε ότι η εικόνα σας θα αλλάξει και θα μοιάζει κάπως πιο φθινοπωρινή.

Έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας τα fall beauty trends του 2017, ξεκινάμε από το hairstyle. Σαφώς το καρέ μαλλί τα τελευταία χρόνια αποτελεί top trend, ωστόσο φέτος έχουν κάνει δυναμική εμφάνιση και τα μακριά μήκη. Αν λοιπόν δε θέλετε να χάσετε τα μακριά μαλλιά σας, τολμήστε να κόψετε αφέλειες. Κόψτε τις στο ύψος που σκεπάζονται τα μάτια σας, έτσι ώστε αν δε σας αρέσουν να τις πάτε στο πλάι και να γίνουν φράντζα. 

[gallery-717506]


Μία άκρως φθινοπωρινή, stylish αλλαγή που θα αναβαθμίσει το beauty look σας και θα σας χαρίσει 70's διάθεση, όπως απαιτούν τα trends.

Συνεχίζουμε με το μακιγιάζ. Κρατάμε την απαλή, ενυδατωμένη επιδερμίδα. Με άλλα λόγια κάνουμε focus στην skincare ρουτίνα μας, αποφεύγουμε βαριά foundation και έντονες βάσεις, προτιμούμε ελαφριά προϊόντα και τα δουλεύουμε τοπικά και ταμποναριστά. 


[gallery-716415]
 

Μένουμε στη φυσική ομορφιά, όπως προτείνουν τα beauty trends των τελευταίων ετών και αφήνουμε άβαφα και τα μάτια μας. Μία μάσκαρα για να τονίσουμε τις βλεφαρίδες αρκεί. Ωστόσο αν θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά και να κάνουμε statement με το beauty look και μόνο, επιλέγουμε το αγαπημένο μας κόκκινο κραγιόν ή οποιοδήποτε άλλο σε έντονη απόχρωση.


[gallery-716445]


Reminder! Αν ακολουθείς πιστά τις τάσεις της ομορφιάς, να σου θυμίσουμε ότι το νέο κόκκινο για φέτος είναι το πορτοκαλί. Γι αυτό μη διστάσεις να βάψεις τα χείλη σου σε μία τέτοια, δυνατή απόχρωση!


[gallery-717259]

 

Με άλλα λόγια το φθινοπωρινό beauty look για το 2017 είναι απλό και γιορτάζει τη φυσική ομορφιά της γυναίκας. Μικρές αλλαγές στο hairstyle που επανέρχονται άμεσα στο αρχικό μας look, μικρές παρεμβάσεις στο μακιγιάζ και focus στη skincare ρουτίνα και all time classic, femme fatale επιλογές όπως κόκκινο κραγιόν για να αναδείξουμε τη θηλυκότητά μας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.