Σήμερα θα τολμήσουμε ένα μακιγιάζ με glitter στο κινητό βλέφαρο

Σάββατο 28 Οκτώβριος 2017
22427307-131222737533922-191245268669169664-n.jpg

Ξεκινάμε με τη βάση, την οποία την κάνουμε απαλή όπως η Violette, με concealer τοπικά σε σημάδια και μαύρους κύκλους ή full coverage όπως έχουμε συνηθίσει. 

Απλώνουμε concealer και στο κινητό βλέφαρο, με το δάχτυλό μας, καθώς έτσι δημιουργούμε την τέλεια βάση για να γράψει η glitter σκιά. Συνεχίζουμε με μολύβι ματιών στις ρίζες των βλεφάρων.

Αποφεύγουμε σκληρές αποχρώσεις του μαύρου και του γκρι και προτιμούμε τις ανοιχτές του καφέ. Προτείνω να δοκιμάσετε ακόμα και μολύβι φρυδιών, το οποίο συνήθως έχει ανοιχτή απόχρωση και σβήνεται εύκολα.

Συνεχίζουμε με ανοιχτή σκιά στο κινητό βλέφαρο. Η Violette επέλεξε μία ανοιχτόχρωμη κοραλί για να κάνει αντίθεση με τη σταρένια επιδερμίδα της. Μπορείτε να επιλέξετε μία ανάλογη ή ακόμα και να χρησιμοποιήσετε το ρουζ σας, στη ροζ ή την κοραλί απόχρωση που προτιμάτε.

Τέλος με το δάχτυλό σας ταμπονάρετε την glitter σκιά ή το pigment και εφαρμόστε το στο κινητό βλέφαρο, κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων. 
Σε περίπτωση που λερωθούν οι βλεφαρίδες σας δε χρειάζεται να αγχωθείτε, καθώς η μάσκαρα θα διώξει και το παραμικρό ίχνος glitter.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα