ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Κοιμόμουν για μία εβδομάδα χωρίς να ξεβάφομαι και δείτε τι μου συνέβη


TSVIGKOU

26 Δεκεμβρίου 2017

makeup-while-sleep.jpg

 

Αποφάσισα λοιπόν κι εγώ τη περασμένη Δευτέρα 18/12 να κοιμάμαι και να ξυπνάω με το μακιγιάζ στο πρόσωπό μου. Οκ, σαφέστατα το πρωί έριχνα νερό στο πρόσωπό  μου, και έκανα και μπάνιο. Ωστόσο από καθαριστικό, μαντηλάκια ντεμακιγιάζ κλπ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!

Την Τρίτη που ξύπνησα συνειδητοποίησα ότι δεν πρέπει να έχω λευκές μαξιλαροθήκες και πως πρέπει να τηλεφωνήσω στη μαμά μου να μου πει πώς θα φύγει η μάσκαρα από το λευκό ύφασμα. Επίσης το πρωί έριξα αρκετό νερό στο πρόσωπό μου, χωρίς να καταφέρω ωστόσο να διώξω τη λιπαρότητα του concealer αλλά και τα υπολείμματα από μάσκαρα που είχαν μείνει.

Την Τετάρτη τα πράγματα ήταν χειρότερα, καθώς αποφάσισα να μη βαφτώ καν για τη δουλειά μου. Πρόσθεσα απλά λίγο concealer για να καλύψω κάποιες ατέλειες. Επισης την ίδια ημέρα διπλασίασα την ποσότητα από την ενυδατική μου, καθώς ένιωθα το πρόσωπό μου να με τραβάει.

Ήρθε η Πέμπτη όπου είχα κανονίσει με το σύντροφό μου, να πάμε για φαγητό. Γυρνώντας από το γραφείο, έριξα αρκετό νερό, χρησιμοποίησα πετσέτα για να βγάλω κάθε υπόλειμμα μακιγιάζ, με αποτέλεσμα να ερεθίσω ελαφρώς το δέρμα μου και να κοκκινίσει. Όπως καταλαβαίνετε ήμουν πιο γενναιώδορη με το foundation. 

Σε αυτό το σημείο να σας πω ότι το χειρότερο σημείο ήταν αυτό που κάθε φορά έπρεπε να ξαπλώσω το βράδυ στο κρεβάτι μου, χωρίς να έχω κάνει ντεμακιγιάζ.

Φτάνω στην Παρασκευή όπου το πρωί μάταια προσπαθούσα με νερό να αφαιρέσω το smokey look που είχα δημιουργήσει για το προηγούμενο βράδυ. Μάταια... ενέδωσα και χρησιμοποίησα το αγαπημένο μου καθαριστικό. Το οποίο κατάλαβα πόσο απαραίτητο είναι, μετά από 4 ημέρες χωρίς αυτό. 
Εκείνη την ημέρα όχι απλά ξεβάφτηκα, άπλωσα γενναιώδορα την πρωινή μου κρέμα και πήγα makeup free στο γραφείο μου... και είχαμε και το Xmas Party. Πραγματικά όμως δε με ένοιαζε. 

Τέλος να σας πω ότι το Σάββατο πήγα και έκανα έναν ωραιότατο καθαρισμό. Από τη μία ήθελα η επιδερμίδα μου να είναι καθαρή και λαμπερή για την ημέρα των Χριστουγέννων και από την άλλη αισθανόμουν ότι ήταν αναγκαίο να γίνει, καθώς με τόσο μακιγιάζ που δεν είχε αφαιρεθεί σωστά τις προηγούμενες ημέρες, οι πόροι μου ήταν πιο φραγμένοι από ποτέ.

Όσο για την Kim και την Charlotte αυτό που έχω να πω... είναι μπράβο τους. Αφού τα καταφέρνουν εκείνες χωρίς να ξεβάφονται, τι να πω!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.