ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Υποδεχόμαστε το 2018 με ένα super φωτεινό glitter makeup look


TSVIGKOU

31 Δεκεμβρίου 2017

16585312-134671903716706-958368239241396224-n.jpg

[gallery-717084]

Αποχαιρετάμε λοιπόν το 2017 και προετοιμαζόμαστε για το 2018 με το τελευταίο μακιγιάζ που προτείνει η ίδια στο τελευταίο της tutorial. Ένα μακιγιάζ που απενοχοποιεί για μία ακόμη φορά το glitter και δείχνει πως μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και με την πιο φωτεινή σκιά. Makeup look που μπορεί κάθε γυναίκα να επιλέξει για σήμερα και να είναι fabulous, όπως απαιτεί η ημέρα.

Ακολουθώντας τα βήματά της, ξεκινάμε με τη βάση, την οποία η ίδια προτείνει να κάνουμε όσο πιο απαλή, φυσική γίνεται. Όπως βλέπετε και στο video η ίδια επιλέγει μόνο concealer και το τοποθετεί στα μάτια, στις ρινοπαρειακές και διάσπαρτα στα μήλα της. Συνεχίζει με το ρουζ, όπου για μία ακόμη φορά εφαρμόζει ροζ κραγιόν στα μήλα της και με ταμποναριστές κινήσεις δίνει χρώμα στο πρόσωπό της. Το ίδιο κραγιόν εφαρμόζει και στα χείλη της και δίνει ένα φυσικό, ροδαλό χρώμα.

Ακολουθεί το βάψιμο των φρυδιών, το οποίο γίνεται με μάσκαρα και απλά τονίζει ελαφρώς το σχήμα τους.

Και τώρα έρχεται η σειρά των ματιών...

Η Violette επιλέγει κρεμώδη σκιά σε έντονη κόκκινη απόχρωση, την οποία εφαρμόζει με το δάχτυλό της. Βλέπετε το glitter για να κάτσει στο κινητό βλέφαρο πρέπει να υπάρχει υγρασία από κάτω. Άρα κι εσείς επιλέξτε ένα αντίστιοχο κρεμώδες προϊόν. Στη συνέχεια δίνει βάθος στο βλέμμα, τονίζοντας τις εξωτερικές γωνίες με σκιά σε φλογερή κόκκινη απόχρωση. Τέλος εφαρμόζει με το δάχτυλό της glitter σε bronze απόχρωση και το μάτι της γίνεται πιο festive από ποτέ. Το μακιγιάζ ολοκληρώνεται με μάσκαρα στις άνω αλλά και κάτω βλεφαρίδες της.

Αν τα χρώματα της Violette σας φάνηκαν extreme μπορείτε να κάνετε άλλους χρωματικούς συνδυασμούς. Καφέ με χρυσό, μαύρο με ασημί, μωβ με ροζ ή ό.τι άλλο ταιριάζει στο δικό σας τόνο μαλλλιών, στο δικό σας τόνο δέρματος.

Μη φοβηθείτε να προσθέστε glitter στο σημερινό makeup look. Τελευταία ημέρα του χρόνου πρέπει να κάνετε την υπερβολή, πρέπει να είστε όσο πιο εντυπωσιακές και glam γίνεται.

[gallery-715945]

Το glitter εφαρμόζεται ακόμα και στις βλεφαρίδες.

[gallery-717922]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.