ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3 κινήσεις αρκούν για εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ


TSVIGKOU

22 Ιανουαρίου 2018

es-night-out-glam-article-hero.jpg

Ποιες είναι αυτές;

No1: Σε ένα ενυδατωμένο πρόσωπο, εφαρμόζουμε τοπικά concealer, εναλλακτικά μπορούμε ακόμα και foundation σε σημάδια και μαύρους κύκλους. Όπως βλέπετε και στο video η Violette επικεντρώνεται στο σημείο κάτω από τους μαύρους κύκλους και πηγαίνει προς τις ρινοπαρειακές.

Νο2: Ενισχύουμε το βλέμμα μας με μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων μας. Δε χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσουμε πινέλο ή ακόμα και μπατονέτα, με το δάχτυλό μας, όπως η Violette το σβήνουμε και το τραβάμε ελαφρώς προς τα έξω. Το μουτζουρώνουμε όπως συνηθίζουμε να λέμε στο μακιγιάζ για να δώσουμε έμφαση στο βλέμμα. Ακολουθεί σαφώς η μάσκαρα.

Νο3: Ένα έντονο κραγιόν αρκεί για να έχουμε εντυπωσιακό look. H Violette προτιμάει ένα βαθύ κόκκινο που μοιάζει με κερασί. Δίνει ένταση στην εμφάνισή της και της αναδεικνύει τη femme fatale πλευρά της.

Τόσο εύκολα, τόσο απλά η Violette μας βοηθάει να μετατρέψουμε το πιο απλό πρωινό look, σε βραδινό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε και μάλιστα άμεσα. Εσείς;

@Violette_fr ή αλλιώς η νέα beauty queen που πρέπει να ακολουθήσετε:

[gallery-717084]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.