ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς μία καλή βάση αποτελεί τον καμβά για οποιοδήποτε μακιγιάζ


TSVIGKOU

31 Ιανουαρίου 2018

beauty-2015-03-10-makeup-tips-lipliner-main.jpg

Ωστόσο πρόσφατα χρησιμοποίησα ένα oil free foundation, το οποίο μου χάρισε φυσικό αποτέλεσμα στη βάση και αποτέλεσε τον καμβά για να δημιουργήσω το τέλειο μακιγιάζ.

Συγκεκριμένα χρησιμοποίησα το Full-Cover, Oil Free, Shine Control της Bobbi Brown. Ελάχιστη ποσότητα αρκούσε στο χέρι μου, για να δουλέψω τοπικά και σχολαστικά το makeup, στο πρόσωπό μου. Αφού το άπλωσα στη συνέχεια με τις παλάμες μου έκανα ταμποναριστές κινήσεις για να απορροφηθεί εντελώς. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά τόσο φυσικό και προσπωικά ένιωθα σα να μην έχω βάλει τίποτα στο πρόσωπό μου.

Στη συνέχεια επέλεξα μία καφέ σκιά για το κινητό βλέφαρο και κόκκινο κραγιόν για τα χείλη μου.

Το πρόσωπό μου έδειχνε τόσο περιποιημένο, το μακιγιάζ έγραφε τέλεια στο φακό και εγώ ένιωθα σα να μη φοράω τίποτα.

Επενδύστε σε ένα καλό foundation, αφού πρώτα το δοκιμάσετε και είστε σίγουρες ότι σας ταιριάζει. Αποφύγετε τις υπερβολές με την ποσότητα, να δουλεύετε πάντα τοπικά το προϊόν και να έχετε πάντα υγιή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, για να στρώνουν τα υπόλοιπα προϊόντα.

Extra Tip: Τις ημέρες που δε γνωρίζετε ποιο μακιγιάζ θα απογειώσει την εμφάνισή σας, επιλέξτε κόκκινο κραγιόν. Είναι το καλλυντικό που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία, το στιλ, τον τόνο του δέρματος και το χρώμα των μαλλιών της.

[gallery-715738]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.