ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι makeup επιλογές που ταιριάζουν στις μελαχρινές


TSVIGKOU

7 Φεβρουαρίου 2018

25014600-198633064045663-7446805209101107200-n.jpg

Και σήμερα θα ασχοληθούμε με τις μελαχρινές, καστανές. Θα αναλύσουμε τα χρώματα που ταιριάζουν σε γυναίκες με σταρένια επιδερμίδα, με καστανά μαλλιά. Οι γήινες αποχρώσεις είναι μία από τις πιο safe επιλογές για εσάς. Ένα smokey look στις αποχρώσεις του καφέ ή ακόμα και μία bronze καφέ σκιά στο κινητό βλέφαρο, συνδυασμένη με σκούρο μολύβι-μαύρο, γκρι ή καφέ-στις ρίζες των βλεφάρων είναι ιδανικό μακιγιάζ για όσες επιθυμούν να κάνουν focus στα μάτια.

Bonus style, η σκιά σε burgundy-κεραμιδί-απόχρωση, ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με bronzer στα ζυγωματικά το look είναι άκρως εντυπωσιακό.
 

[gallery-717958]

Από την άλλη στα χείλη μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Από το κλασσικό και το σκούρο κόκκινο-burguny-, μέχρι τις φωτεινές αποχρώσεις του κοραλί και του ροζ, μπορείτε να επιλέξετε το κραγιόν που ταιριάζει στο στιλ σας. Ξεφύγετε από τον κανόνα που θέλει σε κάθε makeup look, να τονίζουμε μόνο τα χείλη ή τα μάτια. Πλέον δεν υπάρχουν όρια και μπορούμε να έχουμε ένα full makeup, με έντονα μάτια και χείλη.
 

[gallery-716934]

Για τις ημέρες που θέλετε κάτι πιο ήρεμο, τολμήστε ένα φυσικό look και αφήστε τις nude αποχρώσεις να πρωταγωνιστήσουν σε χείλη και σε μάτια.
 

[gallery-717366]

Τέλος για όσες επιθυμείτε το χρώμα, οι ζεστές αποχρώσεις του πράσινου και του κυπαρισσί είναι ιδανικές. Ιδιαίτερα αν έχετε καστανά μάτια, θα δείξουν πιο φωτεινά με σκούρο πράσινο μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων σας ή μία ανοιχτή σκιά ίδιας αποχρώσεως στο κινητό σας βλέφαρο.
 

[gallery-717805]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.