ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ανανεώνουμε τα καλλυντικά μας λίγο πριν μπει η άνοιξη


TSVIGKOU

19 Μαρτίου 2018

28433460-171198596868032-7158011380484800512-n-1.jpg


Ο βασικός μου στόχος αρχικά, είναι να τα βάλω σε τάξη, να απαλλαγώ από αυτά που δε χρειάζομαι και να προσθέσω νέα που μου είναι πραγματικά απαραίτητα. Στη λίστα με τις αγορές έχω προσθέσει παλέτες σκιών, βλέπετε αποφάσισα να επενδύσω στο συγκεκριμένο προϊόν καθώς θεωρώ ότι θα με βολέψει περισσότερο σε σχέση με τις μεμονωμένες. Ιδιαίτερα όταν θέλω να παίξω με τα χρώματα στο κινητό βλέφαρο ή να δημιουργήσω ένα smokey look, θα ανοίγω την παλέτα και θα βρίσκω όλα τα χρώματα που θέλω για τη δημιουργία του look, δε θα ψάχνω όλες τις σκιές, μέχρι να καταλήξω σε αυτές που πρέπει.

Ένας ακόμη λόγος που θέλω να αγοράσω παλέτες σκιών είναι γιατί λατρεύω την ποικιλία χρωμάτων που υπάρχει σε αυτές του brand, Urban Decay. Πραγματικά τις χρειάζομαι όλες, καθώς κάθε μία είναι ξεχωριστή και μαζί τους μπορώ να παίξω, να πειραματιστώ με το μακιγιάζ μου.

Και θα κάνω την αρχή με την παλέτα Naked, η οποία περιέχει τα ουδέτερα χρώματα που πρέπει όλες να έχουμε στο νεσεσέρ μας. Κλασσικά και διαχρονικά μπορούν να δημιουργήσουν από το πιο απαλό, φυσικό look, μέχρι το πιο extravaganza smokey. Με ποικιλία υφών—ματ, σατινέ, λαμπερές, αστραφτερές- το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη για μακιγιάζ. Οι 12 ουδέτερες αποχρώσεις της παλέτας Naked, είναι αυτές που χρειαζόμαστε όλες ανεξάρτητα από στιλ, ηλικία αλλά και τον τρόπο που βαφόμαστε.

Σε αυτό το σημείο δε γίνεται να μην αναφέρω τη Naked2, η οποία κατά την άποψή μου είναι η απόλυτη παλέτα για γυναίκες που αγαπούν το bronze look. Από λαμπερές και αστραφτερές αποχρώσεις μέχρι τα πιο βελούδινα ματ χρώματα, θα σας πω ότι προσωπικά έχω λατρέψει ένα υπέροχο γκρι-καφέ χρώμα που διαθέτει καθώς επίσης και ένα αστρατερό χάλκινο. Αυτές οι δύο σκιές ακόμη και μόνες τους στο κινητό βλέφαρο, μπορούν να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό, σαγηνευτικό βλέμμα.

Ως καστανή μου ταιριάζουν απόλυτα οι ροδαλές αποχρώσεις και η παλέτα Naked3, της Urban Decay διαθέτει τα χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα στον τόνο του δέρματός μου αλλά και στο χρώμα των μαλλιών μου. Από το πιο απαλό λαμπερό ροζ μέχρι το έντονο ζεστό και κλασσικό μαύρο, οι συνδυασμοί που μπορώ να δημιουργήσω είναι άπειροι και μου ταιριάζουν απόλυτα.


Τέλος επειδή παραμένω πιστή στα trends και ιδιαίτερα σε αυτά που αφορούν το χώρο της ομορφιάς, δε γίνεται να μην επιλέξω μία παλέτα στην οποία οι burgundy αποχρώσεις πρωταγωνιστούν. Από το απίστευτα βελούδινο, ματ κόκκινο-καφέ μέχρι το λαμπερό χάλκινο και το βαθύ, πολυτονικό μπρονζέ, η Naked Heat παλέτα έχει όλα όσα χρειάζομαι για να δημιουργήσω αισθησιακά πρωινά looks, εντυπωσιακά smoky βραδινά looks, και κάθε τι στο ενδιάμεσο.

Αλήθεια εσείς ποια θα επιλέγατε;
Γιατί προσωπικά τις θέλω όλες!


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα



Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.