Το μακιγιάζ που θα αναδείξει το σχήμα των ματιών μας

Τετάρτη 21 Μάρτιος 2018
rw-studios-536666-unsplash.jpg

 

Καλό είναι να πειραματιζόμαστε με το μακιγιάζ μας και να δοκιμάζουμε τεχνικές που μπορούν να αναδείξουν το σχήμα των ματιών μας.

Για παράδειγμα αν εφαρμόσουμε στις κάτω ρίζες των βλεφάρων μολύβι από την εξωτερική γωνία, μέχρι περίπου τη μέση και το ντεγκραντάρουμε ελαφρώς, με άλλα λόγια το μαλακώσουμε, το σβήσουμε με τη βοήθεια ενός πινέλου ή ακόμα και μίας μπατονέτας και τονίσουμε τις άνω ρίζες των βλεφάρων με τον ίδιο τρόπο, από την εσωτερική, μέχρι την εξωτερική γωνία, το σχήμα των ματιών μας θα αναδειχθεί. 

Ανάλογα με το χρώμα των ματιών μας, μπορούμε να επιλέξουμε τη σωστή απόχρωση στο μολύβι. Αν έχετε πράσινα μάτια το καφέ είναι ιδανικό για εσάς, αντίστοιχα στα καστανά ταιριάζουν τόσο τα γήινα όσο και το πράσινο. Στα μπλε μάτια ιδανικό μολύβι είναι το γκρι αλλά και το βαθύ μπλε και τέλος για τα σκούρα μάτια προτιμήστε bronze ή σκούρο καφέ. 

Το μαύρο μολύβι αποτελεί πασπαρτού επιλογή για οποιοδήποτε χρώμα ματιών και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τονίσετε τις ρίζες των βλεφάρων και στη συνέχεια να το σβήσετε, να το ντεγκραντάρετε με οποιαδήποτε σκιά έχετε δουλέψει στο κινητό βλέφαρο.

Τέλος επειδή το λευκό μολύβι δεν ταιριάζει σε κάθε σχήμα ματιού, ωστόσο είναι ένα προϊόν που μπορεί να αναδείξει το χρώμα σας, δείτε στην gallery που ακολουθεί πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σωστά και σε ποιες γυναίκες είναι ιδανικό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα