ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

"Always Glam in the City" Makeup Look


TSVIGKOU

30 Αυγούστου 2018

35414055_2171417329758428_4412348060709945344_n.jpg

Για τους περισσότερους από εμάς το καλοκαίρι αποτελεί πλέον παρελθόν. Έχουμε επιστρέψει στην πόλη και σιγά σιγά μπαίνουμε σε fall mood. Σίγουρα στο πρόγραμμά μας θα υπάρχουν ακόμα μερικά επίσημα καλέσματα στα οποία πρέπει να παρευρεθούμε. Αφού εξασφαλίσουμε το outfit, φτιάξουμε τα νύχια μας αλλά και τα μαλλιά μας, πρέπει να ασχοληθούμε με το μακιγιάζ.

Αποφάσισα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας ένα πασπαρτού makeup look, το οποίο κατά την άποψή μου είναι ουδέτερο, ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες ανεξάρτητα από στιλ και ηλικία, ενώ δεν παθαίνει τίποτα ακόμα και αν η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή. Βασική προϋπόθεση να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα, καθώς αυτά είναι που χαρίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εγώ εμπιστεύομαι όπως σας έχω πει και σε άλλα άρθρα τα καλλυντικά της DUST+CREAM, απλώνονται απίστευτα στο πρόσωπό μου, ενώ το μακιγιάζ μου έχει διάρκεια ωρών.

Ξεκινάμε λοιπόν πάντα με τη βάση, σε καθαρό, ενυδατωμένο πρόσωπο. Απλώνω το "Wake Up & Make up" Foundation της DUST+CREAM με ένα σφουγγαράκι ή και με το χέρια μου σε όλο το πρόσωπο, σε λαιμό και ντεκολτέ.

Συνεχίζω στους μαύρους κύκλους, με το αγαπημένο μου προϊόν, το "Cushion Concealer" της DUST+CREAM. Μία μικρή ποσότητα και μερικές ταμποναριστές κινήσεις αρκούν για να καλύψω την κούραση των ματιών μου.

Επειδή η επιδερμίδα μου είναι λιπαρή, εφαρμόζω και πούδρα, ιδιαίτερα στο Τ του προσώπου. Προσωπικά χρησιμοποιώ τη "Through the Prism" από DUST+CREAM, τόσο για τα βραδινά μου looks, όσο και για τα πρωινά, καθώς περιέχει δείκτη προστασίας SPF20.

Μακιγιάζ χωρίς χρώμα στα μήλα δεν υπάρχει, γι αυτό με ένα μεγάλο πινέλο δίνω ένταση στα ζυγωματικά, με το ρουζ "Metaphysis" από DUST+CREAM. Το συγκεκριμένο ρουζ το εφαρμόζω και στο κινητό βλέφαρο για να αποκτήσει το βλέμμα μου girly pink διάθεση.

Μένω στα μάτια και δημιουργώ γωνία με με την παλέτα σκιών της νέας σειράς μακιγιάζ "Through the Prism" της DUST+CREAM που περιέχει όλες τις απαραίτητες αποχρώσεις για τη δημιουργία απαλών αλλά και έντονων makeup look. Για τη γωνία επιλέγω σκούρες αποχρώσεις, που ταιριάζουν με τα χρώματα του outfit που έχω επιλέξει.

Για περισσότερη ένταση κάποιες φορές διαγράφω το κινητό βλέφαρο με eyeliner και συγκεκριμένα με το "Black Hole Eyeliner" της DUST+CREAM.

Τέλος ολοκληρώνω το look με lip gloss στα χείλη μου. Αυτή η λάμψη δίνει την glam πινελιά που ταιριάζει απόλυτα στις βραδινές, επίσημες εμφανίσεις. Αγαπημένο προϊόν το No5 Holographic Lip Gloss της DUST+CREAM. Σας προκαλώ να το δοκιμάσετε. Αρκεί μόνο του για να δημιουργήσει το απόλυτο party look!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS