ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα απαραίτητα πινέλα μακιγιάζ


TSVIGKOU

23 Αυγούστου 2018

freestocks-org-662164-unsplash_1.jpg

Με μια ματιά στα social media και backstage στα fashion shows, παρατηρούμε τους επαγγελματίες να έχουν τεράστια ποικιλία πινέλων και να χρησιμοποιούν διαφορετικό, για την παραμικρή λεπτομέρεια στο makeup.

Αν έπρεπε να επιλέξουμε τα βασικά, τότε θα καταλήγαμε σε εκείνα που μπορούν να δημιουργήσουν ένα basic makeup look. Σταδιακά κάθε γυναίκα, μπορεί να τα προσθέσει στο νεσεσέρ της και να δημιουργήσει μακιγιάζ που μοιάζει επαγγελματικό. 

Powder/Blush Brush: Είναι το κλασσικό, φουντωτό πινέλο με το οποίο μπορείτε να προσθέσετε ρουζ στα μήλα, αλλά και πούδρα σε όλο το πρόσωπο, ή σε συγκεκριμένα σημεία όπως το Τ που παρουσιάζει έντονη λιπαρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πινέλο για foundation, αλλά πρέπει να πλυθεί σχολαστικά στη συνέχεια και να στεγνώσει φυσικά για την εφαρμογή ρουζ ή πούδρας.

Dome Shadow Brush: Αν πρέπει να έχετε ένα πινέλο ματιών, τότε επιλέξτε το συγκεκριμένο. Είναι αυτό που σας βοηθάει να απλώσετε τη σκιά στο κινητό σας βλέφαρο.

Eyeliner Brush: Το συγκεκριμένο πινέλο δεν πρέπει να λείπει από όλες εκείνες που αγαπούν το eyeliner, από τις γυναίκες αγοράζουν τα μικρά βαζάκια που περιέχουν eyeliner ή από εκείνες που δε βολεύονται με αυτό που υπάρχει στο προϊόν. Είναι τόσο εύχρηστο που δύσκολα θα ξεφύγετε από τη σωστή γραμμή.

Eyebrow Brush: Δεδομένου ότι κάθε γυναίκα προσέχει και περιποιείται τα φρύδια της, το συγκεκριμένο πινέλο είναι απαραίτητο για να τα χτενίζετε και να τους δίνετε το επιθυμητό σχήμα. Επιπλέον μετά την εφαρμογή σκιάς ή μολυβιού, μπορείτε να σβήσετε το περιττό προϊόν και να έχετε πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.