ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μήπως είστε και εσείς ένοχες για αυτά τα λάθη στα φρύδια σας;


CHRYSAD

19 Σεπτεμβρίου 2018

20161006_zap_g203_018_1.jpg

Λένε πως τα φρύδια είναι το «κάδρο» του προσώπου μας κι αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό. Τα άσχημα φρύδια μπορούν κυριολεκτικά να αλλάξουν –προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο- την όψη σας, για αυτό και απαιτούν περισσότερη προσοχή από όση τους δίνετε. Γιατί υπάρχουν κάποια λάθη που ίσως κάνετε μόνες σας και σαμποτάρετε τον εαυτό σας χωρίς να το καταλαβαίνετε. Ποια είναι αυτά; Διαβάστε τα παρακάτω και διορθώστε τα asap.

Μην κρύβετε τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά! Ήρθε η ώρα να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο

  • Τους δίνετε τετράγωνο σχήμα

Αναφερόμαστε στην εσωτερική γωνία των φρυδιών, η οποία δεν είναι σε καμία περίπτωση γεωμετρική. Τονίστε τις τριχούλες στην περιοχή, αλλά μην κάνετε υπερβολές.

  • Τους δίνετε παραπάνω μήκος από όσο πρέπει

Αν τα φρύδια σας είναι πιο κοντά από όσο θα έπρεπε, δώστε τους λίγο μήκος με το ειδικό μολύβι, αλλά προσοχή: δεν θέλετε να τα φτάσετε μέχρι τις ρίζες των μαλλιών σας. Βρείτε, χρησιμοποιώντας έναν χάρακα, που πρέπει να «τελειώνουν» τα φρύδια σας, τοποθετώντας τον στην άκρη της μύτης και την εξωτερική γωνία των ματιών σας. Το σημείο που καταλήγει στο κόκκαλο του φρυδιού είναι το σωστό.

  • Τα βάφετε υπερβολικά σκούρα

Το χρώμα του προϊόντος που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι έναν τόνο πιο ανοιχτό από το φυσικό σας για να έχετε ένα εντελώς φυσικό αποτέλεσμα.

  • Δεν «σβήνετε» σωστά το προϊόν

Αν κάνετε γραμμές στα φρύδια σας για να δώσετε σχήμα και να γεμίσετε τα κενά, μην ξεχνάτε να τις σβήνετε έπειτα με ένα ειδικό βουρτσάκι, ώστε να μην δείχνουν αφύσικα.

  • Αλλάξετε το σχήμα τους εντελώς

Ναι, τα γεμάτα, φρύδια είναι στη μόδα και ναι είναι πολύ εντυπωσιακά, αλλά αν τα δικά σας είναι από τη φύση τους λεπτά, δεν έχει νόημα να σχεδιάζετε «ψεύτικα». Δουλέψτε με ό,τι έχετε, διορθώνοντας μόνο τυχόν κενά και ατέλειες στο σχήμα.

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν κόψετε αφέλειες στα μαλλιά σας