ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Le Défilé: Όλα όσα είδαμε στο φαντασμαγορικό show της L’Oréal Paris στην PFW


CHRYSAD

9 Οκτωβρίου 2018

loreal_runway_beauty_boyko_model022.jpg

Το Le Défilé της L’Oréal Paris επέστρεψε για δεύτερη συνεχή χρονιά, με σκοπό να γιορτάσει την Ομορφιά, τη Μόδα και τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας. Την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισίου, πραγματοποιήθηκε το εμβληματικό show πάνω σε μία πλωτή πασαρέλα στον ποταμό Σηκουάνα, με πολλά διεθνούς φήμης spokespersons της L’ Oréal Paris (Bianca Balti, Sonam Kapoor, Doutzen Kroes, Eva Longoria και Andie McDowell μεταξύ άλλων), συμπεριλαμβανομένης της Δούκισσας Νομικού.

Το show έγινε πάνω σε ένα custom-made catwalk 60 μέτρων, μια once-off πλωτή κατασκευή που δεν είχε γίνει ποτέ ξανά. Σχεδιασμένη έτσι ώστε να είναι ορατή σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό από τις όχθες του ποταμού, ήρθε για να «ταράξει τα νερά», σταματώντας ακόμα και την κυκλοφορία στο Σηκουάνα κατά τη διάρκεια της επίδειξης.

Η συλλογή ήταν εμπνευσμένη εξ’ ολοκλήρου από την αυθεντική ερμηνεία του La Parisienne, ενώ τα looks που είδαμε ήταν από την επερχόμενη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2018-’19, δημιουργίες δώδεκα διάσημων Οίκων Μόδας, τόσο φημισμένων όσο και ανερχόμενων.

Το μακιγιάζ του Le Défilé επιμελήθηκε η Val Garland, L’Oréal Paris Global Make up Director, ενώ τα μαλλιά ο Stéphane Lancien, L’Oréal Paris Hair Artist and Expert, δημιουργώντας 70 beauty looks με πάνω από 9.545 προϊόντα hair και makeup.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε για να πετύχετε τα looks των μοντέλων του Le Défilé.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.