ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Cherry Smokey Eye: Πώς θα αντιγράψετε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού Χειμώνα


CHRYSAD

12 Οκτωβρίου 2018

20170502_zaa_nc34_2391.jpg

Το κόκκινο κραγιόν θα είναι για πάντα το αγαπημένο μας και αυτό δεν αλλάζει. Τι θα λέγατε όμως αν μπορούσατε να δώσετε την ίδια ένταση στα μάτια σας; Η σκιές σε κόκκινες, σκούρες ροζ και μπορντό αποχρώσεις είναι huge τάση από πέρσι και ήδη έχουμε δει πολλές celebrities να την τολμούν για το κόκκινο χαλί, όπως και στα catwalk shows πολλών σχεδιαστών.

Κάποιοι συνδυάζουν το «ζεστό» αυτό smokey eye look με κόκκινο ή μπορντό κραγιόν, ενώ άλλοι επιλέγουν να μην δώσουν τόση ένταση σε όλο το πρόσωπο. Και επειδή ξέρουμε τι σκέφτεστε, να σας πούμε πως η συγκεκριμένη τάση ταιριάζει σε όλες, ξανθές και μελαχρινές, αρκεί να επιλέξετε κολακευτικές αποχρώσεις για τον τόνο της επιδερμίδας σας. Αν για παράδειγμα είστε ανοιχτόχρωμες επιλέξτε μία σκιά που πορτοκαλίζει ελαφρώς, ενώ αν έχετε σκούρα μάτια, επιδερμίδα και μαλλιά οι μπορντό αποχρώσεις είναι ιδανικές.

Για να πετύχετε το look αυτό σας προτείνουμε να προμηθευτείτε την νέα Naked Cherry Eyeshadow Palette της Urban Decay.

"Cold Brew": Η απόχρωση που θα λατρέψουν οι γυναίκες με καστανά μαλλιά

Περιέχει 12 σκιές, από απαλές ματ και αισθησιακές μεταλλιζέ αποχρώσεις, που κυμαίνονται από το κρεμώδες ιβουάρ και το δαμασκηνί μέχρι το πιο έντονο κερασί-μαύρο. Εμείς έχουμε ήδη ξεχωρίσει την απόχρωση Bing – ένα ματ βαθύ ροζ που είναι ό,τι πιο hot αυτή την εποχή – και την απόχρωση Drunk Dial, ένα αστραφτερό μεταλλιζέ βουργουνδί που απογειώνει με τον πλέον αισθησιακό τρόπο το smokey eye look.

#BeautyAlert: Επιστρέφουν τα trends των 60s;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.