ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το makeup trick της Emily Ratajkowski για να βγαίνει πάντα τέλεια στις φωτογραφίες είναι πανεύκολο


CHRYSAD

2 Νοεμβρίου 2018

abaca_608709_0511.jpg

Κι όμως, το μυστικό της Emily Ratajkowski για να βγαίνει πάντα τέλεια στις φωτογραφίες είναι πανεύκολο. Θα μας πείτε «είναι πανέμορφη από μόνη της, δεν χρειάζεται βοήθεια» και δεν θα έχετε άδικο, αλλά ακόμα και εκείνη έχει βρει μερικά τρικ για να αναδείξει τα καλά της σημεία και να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακή στις φωτογραφίες.

Ποιο είναι αυτό; Όπως αποκάλυψε ο makeup artist Hung Vanngo, πριν από κάθε βραδινή ή επίσημη έξοδο, η Emily απλώνει ένα προϊόν λάμψης, όχι μόνο στα ζυγωματικά της, αλλά και σε διάφορα σημεία του σώματός της, όπως στα κόκκαλα του στέρνου, στους ώμους και κατά μήκος των άκρων.

Ναι, είναι τόσο εύκολο και δεν θα σας πάρει πάνω από μερικά δευτερόλεπτα, ενώ οι λάμψεις αυτές θα κάνουν το δέρμα σας να δείχνει πιο σφριγηλό και απαλό. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό και δεν χρειάζεται καν να ξοδέψετε χρήματα αν έχετε ήδη ένα highlighter στο νεσεσέρ σας.

Αυτά τα foundations μένουν σταθερά ακόμα και στις πιο λιπαρές επιδερμίδες

Δείτε πόσο εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες παρακάτω και ετοιμαστείτε να το εφαρμόσετε και εσείς στην αποψινή σας έξοδο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Μήπως κάνετε και εσείς αυτό το λάθος πριν βάλετε το κραγιόν σας;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.