ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί η Keira Knightley


Ελένη Τσούτση

17 Δεκεμβρίου 2018

20181213_zaa_ap2_026.jpg

Η Keira Knightley τιμήθηκε πρόσφατα από το παλάτι του Buckingham για την έντονη φιλανθρωπική της δράση, και φυσικά η εμφάνισή της δεν πέρασε απαρατήρητη. Κομψή και φυσική έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με το σικάτο outfit αλλά και με το natural make up look της σε nude αποχρώσεις. Με αφορμή λοιπόν την τελευταία της εμφάνιση, αναζητήσαμε τη beauty ρουτίνα που ακολουθεί και υιοθετεί τόσο ισορροπημένα μακιγιάζ που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Σε πρόσαφτη συνεντευξή της δήλωσε ότι:

«Ήμουν πάντα κορίτσι του έντονου smokey μακιγιάζ ματιών και όχι του έντονου κραγιόν. Αλλά η μητέρα μου, μου έχει δώσει μια συμβουλή: Όταν τα πράγματα δεν είναι στα καλύτερά τους ένα κόκκινο κραγιόν θα σε συνεφέρει. Και είχε δίκιο. Τις προάλλες μετά από μια πολύωρη πτήση έπρεπε κατευθείαν να παραβρεθώ σε μια πρεμιέρα. Ήμουν τόσο κουρασμένη που σκέφτηκα σήμερα θα κάνω αυτό που είπε η μητέρα μου και πραγματικά μόλις άπλωσα ένα κόκκινο κραγιόν ένιωσα καλύτερα!»

Mac Lipstick Nyma Tang

«Tο καθημερινό μακιγιάζ μου είναι απλό και έχει γίνει ακόμα πιο απλό από τότε που έγινα μητέρα. Απλώνω ενυδατική και μετά μόνο concealer στα σημεία που χρειάζονται και ποτέ foundation - θέλω να βλέπω το δέρμα μου. Λίγη σκιά απλώνω με τα δάκτυλά μου για να ανοίξει το βλέμμα μου και ένα balm με λίγο χρώμα στα χείλη».

Maybeline Fit Me Concealer

«Γενικά δεν το παρακάνω με προϊόντα περιποίησης. Τρεις φορές το χρόνο θα κάνω έναν επαγγελματικό καθαρισμό ενώ από τότε που έγινα μητέρα και πέρασα τα 30 παρατήρησα μια ξηρότητα που δεν υπήρχε πριν και τώρα το φροντίζω κάπως περισσότερο με αγνά έλαια και ενυδατικές κρέμες».

Τα tips που ακολουθεί είναι απλά και καταφέρνει να έχει πάντα αψεγάδιαστα make up looks!

Δείτε ακόμη:

15 σπάνιες vintage φωτογραφίες διασήμων στη Βενετία

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.