ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτά είναι τα 7 καλύτερα foundation


Ελένη Τσούτση

18 Ιανουαρίου 2019

katrantzou_bwjjaw1819_09.jpg

Το foundation αποτελεί μία δύσκολη επιλογή για πολλές γυναίκες και όχι άδικα καθώς θα πρέπει να εξετάσουν εάν πραγματικά ταιριάζει με την επιδερμίδα τους και η σύστασή του είναι η ιδανική για τις ανάγκες τους. Βέβαια, οι ανάγκες της επιδερμίδας αλλάζουν με το καιρό για αυτό το λόγο χρειάζεται να αλλάζουμε και το foundation που πρέπει να ταυτίζεται με τις εκάστοτε ανάγκες μας. Φυσικά, η αναζήτηση για το τέλειο foundation δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές.

Το δέρμα σας θα σας δείξει εάν έχετε ανάγκη από ελαφριά, μέτρια ή πλήρη κάλυψη καθώς βέβαια εάν θέλετε ματ ή glowy τελείωμα στο μακιγιάζ σας. Τα foundation σε υγρή είναι περισσότερο εύχρηστα και μία κλασική επιλογή που δύσκολα θα σας απογοητεύσει.

Tips:

1. Οι κανονικές επιδερμίδες ανάλογα με το τελείωμα που επιθυμούν μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα στα ενυδατικά και στα ματ foundation.

2. Οι ξηρές επιδερμίδες χρειάζονται ενυδατικά foundation που έχουν λαμπερό τελείωμα για να αποφεύγουν ένα βαρύ αποτέλεσμα.

3. Οι επιδερμίδες με ακμή, δυσχρωμίες και ατέλειες χρειάζονται ένα foundation που να τους προσφέρει τη κάλυψη που επιθυμούν.

4. Οι λιπαρές-μικτές επιδερμίδες χρειάζονται ματ foundation με μεγάλη διάρκεια για να μένουν σταθερά και να μη γυαλίζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα 7 καλύτερα foundation για να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.