ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Monica Bellucci: Aυτά είναι τα μυστικά της διαχρονικής ομορφιάς της


Ελένη Τσούτση

24 Ιανουαρίου 2019

20170518r_zaf_v01_1189.jpg

Η Monica Bellucci εξακολουθεί να είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Hollywood. Ακόμα και στην ηλικία των 54, έχει συμφιλιωθεί με την ηλικία της και φροντίζει να μεγαλώνει πολύ όμορφα. Η ίδια προσέχει τη ρουτίνα ομορφιάς της ώστε να διατηρεί την ιταλική φρεσκάδα που τη κάνει να είναι τόσο ιδιαίτερη. Η ομορφιά της είναι διαχρονική και σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της χωρίς υπερβολές. Τι κάνει λοιπόν η Ιταλίδα ηθοποιός στο μακιγιάζ της;

Η ίδια πιστεύει ότι η ομορφιά δεν πρέπει να είναι «πλαστική» αλλά φυσική και ότι «πρέπει να πηγάζει από μέσα μας». Για αυτό το λόγο επιλέγει πολύ φυσικά make up looks. Στο μακιγιάζ της λοιπόν επιλέγει foundation με απαλή υφή και χρησιμοποιεί ελάχιστη ποσότητα ώστε να έχει ένα απόλυτα natural look.

Estee Lauder Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup

Στη καθημερινότητά της αποφεύγει το έντονο μακιγιάζ και μόνο στις επίσημες εμφανίσεις λατρεύει το μαύρο eyeliner για να τονίσει το βλέμμα της. Ενώ της αρέσει να χρησιμοποιεί φυσικές αποχρώσεις για τα μάτια. Τα αγαπημένα της χρώματα είναι καφέ ή το ανοιχτό γκρι.

L’Oréal Camila Cabello Black Liquid Eyeliner

Για τα χείλη της δεν αποχωρίζεται το lip gloss της την ημέρα ενώ το βράδυ ένα lipstick σε έντονη κόκκινη απόχρωση είναι αυτό που θα εμπιστευτεί.

Inglot Lipstick 127

Η απλότητα και η φυσικότητα είναι τα μυστικά beauty tips της αγαπημένης ηθοποιού και από ότι φαίνεται τα ακολουθεί σωστά καθώς πάντα δείχνει φρέσκια και νέα.

Δείτε ακόμη:

Τα 7 καλύτερα foundation

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.