ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tips για να κρύψετε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες με το μακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

26 Ιανουαρίου 2019

jason_wu_bw.aw1819_30.jpg

Όλες μας έχουμε λεπτές γραμμές και ρυτίδες – είτε πιο έντονες είτε όχι. Το μακιγιάζ όμως είναι ο αγαπημένος μας σύμμαχός και εάν ακολουθήσετε τα παρακάτω tips τότε θα δείτε ότι οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, υπάρχει τρόπος να μη φαίνονται.

#1. Η καλύτερη ενυδάτωση στα σημεία που φαίνονται πιο έντονα οι ρυτίδες είναι το πιο σημαντικό βήμα – βάζοντας με ταμποναριστές κινήσεις περισσότερη ποσότητα.

#2. Πριν το μακιγιάζ, τοποθετήστε στο πρόσωπό σας με απαλές κινήσεις primer ώστε να «λειανθούν» οι ρυτίδες και να απλωθεί καλύτερα το foundation. Αν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον κάλυψη ένα concealer σε κρεμώδες υφή, σε έναν τόνο πιο ανοιχτό από τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σας θα σας βοηθήσει.

#3. Στη συνέχεια, περνάτε όλο σας το πρόσωπο με μία διάφανη πούδρα – καλό θα είναι όχι σε υπερβολική ποσότητα, καθώς έτσι θα βαρύνει το δέρμα σας και θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό.

Extra tip:

Αν έχετε λεπτές γραμμές στα μάτια, το μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων, θα βοηθήσει να δείχνει πιο τονισμένο το βλέμμα.

Δείτε ακόμη:

7 mascara που αξίζει να δοκιμάσετε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.