ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To beauty look της Emma Stone που ξεχώρισε στα SAG Awards 2019


Ελένη Τσούτση

29 Ιανουαρίου 2019

20190127_zddaa_a123_148.jpg

Σίγουρα αν ρωτούσαμε ποια ηθοποιός του Holywood έχει τα πιο εκφραστικά και λαμπερά μάτια, η απάντηση θα ήταν μία: η Emma Stone φυσικά. Η ίδια το γνωρίζει καλά ότι τα πράσινα μάτια της είναι πολύ εντυπωσιακά και δε παραβλέπει να τα τονίζει σε κάθε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Stone (@emmastonepictures) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Stone (@emmastonepictures) on

Στη τελευταία της εμφάνιση στα SAG Awards 2019, θαυμάσαμε το λαμπερό βλέμμα της αλλά και το συνολικό beauty look. Για τα μάτια επέλεξε να βάλει πολλές στρώσεις mascara και ένα ελαφρύ καφέ Smokey eye που αναδεικνύει υπέροχα το πράσινο χρώμα των ματιών της. Στα χείλη επέλεξε ένα κόκκινο κραγιόν με λάμψεις που έκανε το χαμόγελό της ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Τα μαλλιά της τα έπιασε ένα σινιόν κότσο και άφησε να πέφτουν κάποιες τούφες μπροστά αγκαλιάζοντας το πρόσωπό της. Μάλιστα, έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της πρόσφατα επιλέγοντας μια πιο σκούρα απόχρωση που φωτίζει την λευκή της επιδερμίδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Goodwin (@rachelgoodwinmakeup) on

Δείτε ακόμη:

Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε στα SAG Awards 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.