ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tα μυστικά ομορφιάς της Emily Ratajkowski


Ελένη Τσούτση

14 Μαρτίου 2019

20190105_zaf_f84_579.jpg

Το όμορφο μοντέλο, Emily Ratajkowski είναι σίγουρα ανάμεσα στη λίστα των διάσημων γυναικών που θέλουμε να γνωρίζουμε τη beauty routine τους -τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί μέσα στην ημέρα της και έχει λεία και αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της δεν παραλείπει ποτέ τον καθαρισμό της επιδερμίδας της όσο έντονη και εάν είναι η μέρα της. Πάντα αφαιρεί το μακιγιάζ από την επιδερμίδα της κάνοντας και μία μικρή απολέπιση καθώς θέλει να αισθάνεται ότι το δέρμα της είναι απόλυτα καθαρό και αναπνέει. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Φροντίζει να ακολουθεί τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας της καθώς έτσι και τα makeup looks που επιλέγει εφαρμόζουν καλύτερα. Τα αγαπημένα της makeup looks είναι τα bronze – έχει υιοθετήσει ένα ηλιοκαμένο loοκ που τη κάνει ακόμη πιο σέξι. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει το bronzer της δίνει αυτοπεποίθηση και νιώθει ότι αναδεικνύονται καλύτερα τα χαρακτηριστικά της. Αυτό φαίνεται και από τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί καθώς οι καφέ και οι bronze αποχρώσεις κυριαρχούν στο μακιγιάζ της!

Δείτε ακόμη:

Matte lipsticks  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.