ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Έγινα και εγώ #maclover και να τι κέρδισα!


Ελένη Τσούτση

15 Απριλίου 2019

mac.jpg

Η άνοιξη αναμφίβολα μας εμπνέει να κάνουμε αλλαγές και να ανανεωθούμε καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει και μας κλείνει το μάτι! Η δική μου ανανέωση αρχίζει πάντα από το νεσεσέρ μου, χρειάζομαι πιο ζωηρά χρώματα κραγιόν, καινούριες αποχρώσεις σκιών, bronzer για ηλιοκαμένο look και μια mascara που θα κάνει το βλέμμα μου πιο εντυπωσιακό.

Όλα όσα αναζητώ τα έχει φυσικά μια από τις αγαπημένες μου εταιρίες καλλυντικών η MAC και τα καλά νέα είναι ότι πλέον μπορώ να έχω extra υπηρεσίες με τις αγορές μου. Για την ανοιξιάτικη ανανέωσή μου λοιπόν, επισκέφτηκα ένα κατάστημα Mac και αγόρασα όλα όσα χρειαζόμουν για να με βρει πιο φρέσκια και stylish αυτή η σεζόν.

Δείτε εδώ τι αγόρασα:

Αφού τελείωσα με τις αγορές μου και ένιωθα πιο χαρούμενη από ποτέ, με ενημέρωσαν ότι αν δώσω το email μου και το όνομά μου θα έχω την ευκαιρία να είμαι μέλος του προγράμματος M·A·C Lover το οποίο μάλιστα αποτελείται από 4 επίπεδα - Lover, Seduced, Devoted και Obsessed – πραγματικά ενθουσιάστηκα με τη διαδικασία αφού η ΜAC έχει τα αγαπημένα μου καλλυντικά.

Όπως θα καταλάβατε είμαι μια πραγματική "Mac lover" και τώρα θα έχω και μια κάρτα που θα το αποδυκνύει! Αυτό σίγουρα ήταν το καλύτερο δώρο για εμένα και τις φίλες μου που τις ενημέρωσα αμέσως, τα καλά νέα άλλωστε πρέπει να διαδίδονται γρήγορα.

Έγινα λοιπόν επίσημα μια Mac lover και «ξεκλείδωσα» το πρώτο επίπεδο και τα προνόμια που έχω είναι αρκετά. Πρώτα από όλα θα λαμβάνω ενημερώσεις για τα νέα λανσαρίσματα και τα promos. Μια επιπλέον έκπληξη είναι ότι θα είμαι καλεσμένη σε events μαζί με άλλες celebrities και influencers – ήδη σκέφτομαι τι θα φορέσω στο πρώτο μου event. Τέλος, αν αξιολογήσω τα προϊόντα και κάνω share στα social media τότε θα λαμβάνω 5 πόντους ανά μήνα για το καθένα.

'Όλα τα επίπεδα κρύβουν ξεχωριστά προνόμια και είμαι σίγουρη ότι θα θέλετε να τα ξεκλειδώσετε όλα όπως και εγώ!

Όσο συνεχίζεται λοιπόν το ταξίδι μιας Mac lover έχει σίγουρα πολλά να ανακαλύψει. Αν γίνετε #Seduced τότε θα έχετε όλα τα προνόμια που έχει το πρώτο επίπεδο αλλά και δωρεάν μάθημα μακιγιάζ (30 λεπτών) καθώς και δώρο με εξαργύρωση 150 πόντων. Η κατηγορία #Devoted φυσικά έχει ακόμη πιο ελκυστικά προνόμια καθώς προσφέρει όλες τις παροχές των προηγούμενων κατηγοριών και επιπλέον δωρεάν μάθημα μακιγιάζ (60 λεπτών) και δώρο με εξαργύρωση 300 πόντων.

Η τελευταία και καλύτερη κατηγορία, η #Obsessed (που σύντομα προβλέπω να κατακτήσω) προσφέρει όχι μόνο όλα τα προνόμια όλων των παραπάνω κατηγοριών αλλά και δωρεάν μάθημα μακιγιάζ (90 λεπτών) και δώρο με εξαργύρωση 450 πόντων.Τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα που λατρεύει την ομορφιά και τα καλλυντικά;

Όλα τα προνόμια που προσφέρει το M·A·C Lover είναι τόσο ελκυστικά που κάθε beauty lover θα θέλει να έχει. Αν και εσείς λατρεύετε τα καλλυντικά και θέλετε να γίνετε #ΜacLovers τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε ένα κατάστημα της Mac για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα επιβράβευσης των πιστών πελατών της MAC και είμαι βέβαιη ότι θα το αγαπήσετε όπως και εγώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.