ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To απόλυτο soleil look για τις premium καλοκαιρινές σας εμφανίσεις


Ελένη Τσούτση

3 Ιουνίου 2019

ricc.jpg

To καλοκαίρι είναι εποχή ανανέωσης και αναζωογόνησης - όλα γύρω μας είναι πιο φωτεινά και λαμπερά! Είναι η εποχή που όλες μας θέλουμε να αποκτήσουμε το απόλυτο ηλιοκαμένο look, αυτό που θα κάνει τις εμφανίσεις μας εντυπωσιακές και θα δείχνει υπέροχο ακόμα και μετά το τέλος του καλοκαιριού. Ο ήλιος και η θάλασσα μας καλούν να αφεθούμε και να δημιουργήσουμε λαμπερά beauty looks, που θα μας γεμίσουν αυτοπεποίθηση και θα μας κάνουν να νιώθουμε οι απόλυτες summer goddesses.

Το sun-kissed δέρμα είναι η μεγαλύτερη καλοκαιρινή μου επιθυμία και δεν θα μπορούσα να μην αναζητήσω τα beauty products που θα με βοηθήσουν να την πραγματοποιήσω. Στις top beauty ανακαλύψεις μου λοιπόν για το φετινό καλοκαίρι είναι η Soleil Summer 2019 Collection της Tom Ford Beauty. Η συγκεκριμένη σειρά υπόσχεται να μας χαρίσει τη φωτεινή και ηλιόλουστη λάμψη που όλες οι γυναίκες επιθυμούμε. Είναι μια πλούσια συλλογή μακιγιάζ με νιφάδες χρυσού 24Κ εμπλουτισμένη με αναζωογονητική υγρασία. Χυμώδεις αποχρώσεις για τα χείλη που αντικατοπτρίζουν τη λάμψη μιας πισίνας, πολυτελή bronzers και highlighters για να δημιουργήσετε εκθαμβωτικά looks.

H Soleil Summer 2019 Collection έχει ως μοναδικό σκοπό να βάλει στο επίκεντρο εσάς και να κάνει πραγματικότητα τα beauty looks που ονειρευτήκατε γι' αυτό το καλοκαίρι. Τα προϊόντα φιλοξενούνται σε luxuriοus, λευκές συσκευασίες με χρυσές λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να τα λατρέψετε όπως εγώ! Το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ θα γίνει μια ξεχωριστή εμπειρία ομορφιάς.

Αρκούν τρία απλά βήματα για να πετύχετε το απόλυτο soleil look που θα δώσει μια premium χροιά σε κάθε σας εμφάνιση, από το πρωί μέχρι το βράδυ!

#1 βήμα:

Δημιουργήστε μια φυσική και ομοιόμορφη βάση χρησιμοποιώντας το Glow Tone Up Foundation SPF 40 Hydrating Cushion Compact που χάρη στην ενυδατική του σύσταση θα σας χαρίσει μια αψεγάδιαστη και λαμπερή επιδερμίδα. Σε μια κομψή compact συσκευασία, αυτό το πολυτελές, ενυδατικό και μεγάλης διάρκειας makeup χαρίζει μια αναζωογονητική αίσθηση καθώς γλιστράει επάνω στο δέρμα, προσδίδοντας απαλή κάλυψη που εξισορροπεί την εμφάνιση του δέρματος και ελαχιστοποιεί τις ατέλειες, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει μια αισθησιακή φωτεινότητα Soleil.

#2 βήμα:

Αφού εφαρμόσετε τη βάση σας και αισθάνεστε την επιδερμίδα σας πιο όμορφη από ποτέ, ήρθε η στιγμή για το πιο σημαντικό βήμα για ένα τέλειο ηλιοκαμένο makeup look: το bronzing. Tο Soleil Glow Bronzer είναι σχεδιασμένο για να δημιουργήσει τη ζεστασιά και την αίσθηση ότι μόλις σας «φίλησε ο ήλιος» στο πρόσωπό σας. Διαθέτει μεταξένια υφή και χαρίζει την απόλυτη καλοκαιρινή λάμψη στο δέρμα σας.

#3 βήμα:

To τελευταίο βήμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το να δώσετε λάμψη στα χείλη σας επιλέγοντας το Lip Color Sheer το οποίο διαθέτει πλούσια σύνθεση ενώ είναι εμπλουτισμένο με το διαχρονικό μίγμα βούτυρου shea και βιταμίνες C και Ε, που προσδίδουν την απαιτούμενη υγρασία που χρειάζεστε τους καλοκαιρινούς μήνες. Μάλιστα διατίθεται σε έντεκα γοητευτικές αποχρώσεις για να επιλέξετε τις αγαπημένες σας.

Δείτε την premium συλλογή Soleil Summer 2019 Collection εδώ:

Αντλώντας έμπνευση από το χρυσαφένιο φως του ήλιου, η συλλογή Soleil Summer θα κάνει το καλοκαίρι σας να διαρκέσει όλο τον χρόνο. Ταξιδέψτε, λοιπόν, στον μαγευτικό κόσμο της συλλογής Soleil με την Tom Ford Soleil 2019 Collection και κάντε την κάθε στιγμή σας αξέχαστη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.