ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 tips για να αποκτήσετε το ιδανικό σχήμα φρυδιών


Ελένη Τσούτση

31 Μαΐου 2019

ricci_bss16.jpg

Τα φρύδια παίζουν το πιο σημαντικό ρόλο στο μακιγιάζ και η επικρατούσα τάση τα θέλει πρωταγωνιστή στο κομμάτι της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια Τα καλοσχηματισμένα φρύδια θα υπογραμμίσουν τέλεια το βλέμμα και θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Η διαδικασία φυσικά και δεν είναι δύσκολη, υπάρχουν όμως μερικά tips που θα τελειοποιήσουν την τεχνική σας και θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, είτε αυτό είναι φυσικό είτε πιο έντονο.

#1. Ξεκινήστε πάντα χτενίζοντας τα φρύδια προς τα πάνω με ένα βουρτσάκι. Αυτό θα σας δείξει το πραγματικό σχήμα τους, αλλά και τα κενά που θα πρέπει να γεμίσετε.

#2. Χρησιμοποιείστε ένα μολύβι φρυδιών, κατά προτίμηση με τριγωνική μύτη για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Δώστε σχήμα στα φρύδια με τη μυτερή πλευρά και στη συνέχεια γεμίστε τα κενά με τη μεγάλη πλευρά.

#3. Χρησιμοποιείστε ταυτόχρονα διαφορετικά προϊόντα με ποικίλες υφές, που θα δώσουν πολυδιάστατη όψη και βάθος στα φρύδια. Περάστε, για παράδειγμα, μετά το γέμισμα τα φρύδια σας με μια μάσκαρα φρυδιών, η οποία θα τονίσει το σχήμα και το χρώμα. Η σωστή χρήση είναι μικρές απαλές κινήσεις από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία.

#4. Αποφύγετε να βάψετε τα φρύδια σας σε μεγεθυντικό καθρέφτη, καθώς η παραμορφωμένη κοντινή εικόνα μπορεί να αλλοιώσει την προοπτική και να σας κάνει επιρρεπείς σε λάθη.

#5.Για να υπογραμμίσετε τα φρύδια σας και να δείξουν τα μάτια σας ανεβασμένα, ολοκληρώστε το μακιγιάζ των φρυδιών με λίγο highlighter στο κόκαλο των φρυδιών

Δείτε ακόμη:

7 mascara που αξίζει να δοκιμάσετε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.