ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 tips που πρέπει να γνωρίζετε για το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

14 Αυγούστου 2019

5 tips που πρέπει να γνωρίζετε για το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, όλες θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν, περισσότερο έξω, για να απολαύσεις τις ηλιόλουστες μέρες. Όμως, τι γίνεται με το μακιγιάζ μας;

Αν επιλέξουμε ένα βαρύ makeup look θα αρχίσει να λιώνει, δημιουργώντας, αντιαισθητικές διχρωμίες. Το μακιγιάζ το καλοκαίρι, θα πρέπει να είναι, το ίδιο άνετο με τα καλοκαιρινά μας top. Συγκεντρώσαμε τρια tips που θα κάνουν το summer look σας ακόμη πιο φρέσκο και λαμπερό.

#1. Αφήστε το ρουζ για το τέλος καθώς έτσι είναι πιο εύκολο να ορίσετε πόση ποσότητα θα εφαρμόσετε και θα αποφύγετε και τις υπερβολές.

#2. Καλύτερα να αποφεύγετε την βάση και το make up.Η καλύτερη επιλογή είναι να τοποθετήσετε στο πρόσωπο σας ένα concealer ταμποναριστά. Αρκεί για να καλύψει τις κηλίδες και τα μικρά σημάδια.

#3. Για να διατηρήσετε ελάχιστο καλοκαιρινό μακιγιάζ, ανακατέψτε ένα μείγμα υγρών highlighter και τοποθετήστε το, στις κορυφές των ζυγωματικών και στα οστά του φρυδιού . Αυτό μπορεί να χρειαστεί λίγο πρακτική πριν το κάνετε , αλλά το αποτέλεσμα είναι να δείχνετε φωτεινές.

#4. Φωτίστε τα μάτια σας. Σκιές στις αποχρώσεις του χαλκού ή ροζ χρυσό είναι από τις καλύτερες επιλογές για το καλοκαίρι, καθώς κάνουν το βλέμμα φωτεινό.

#5. Επιλέξτε ένα πιο έντονο κραγιόν σε καλοκαιρινούς χρωματισμούς. Φορέστε το και ανάλογα την ένταση που θέλετε να έχετε στο πρόσωπο σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.