ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η makeup artist Μαρία Παγωνάκη μάς δίνει τα πιο χρήσιμα tips για το νυφικό μακιγιάζ


6 Φεβρουαρίου 2020

Η makeup artist Μαρία Παγωνάκη μάς δίνει τα πιο χρήσιμα tips για το νυφικό μακιγιάζ

Θα ξεκινήσω λέγοντας πως ποτέ δεν κάνουμε μόδα στο γάμο. Κανένα trendy μακιγιάζ δεν ταιριάζει σ' αυτήν την περίπτωση. Φανταστείτε μία νύφη της δεκαετίας του 80 με μπλε και πράσινες σκιές πως θα δείχνει σήμερα. Δείτε όμως πόσο απίστευτα σικ είναι ακόμη και σήμερα η Grace Kelly. Κλασικά όμορφη, είναι αυτό που θα πρέπει να έχετε σαν στόχο χωρίς όμως να ξεφεύγετε από τον τύπο σας.

jenny.gr

Εάν έχετε μεγάλες παρανύμφους συντονιστείτε ώστε να έχετε το ίδιο περίπου μακιγιάζ και να παίζετε στους ίδιους χρωματικούς τόνους.
Ένα soft χρωματιστό κραγιόν με ένα ανάλογο ρουζ ,δίνουν φανταστικό χρώμα υγείας και φρεσκάδας στο πρόσωπο κάνοντας ταυτόχρονα το μακιγιάζ σας να δείχνει φυσικό. Πολλοί make up artists βάζουν τόσο πολύ μακιγιάζ, δικαιολογώντας πώς το θέλει ο φακός, πράγμα που είναι τόσο λάθος.

jenny.gr

Εάν σας αρέσει να φοράτε eyeliner στην καθημερινότητα σας, μην κάνετε smokey eye τη μέρα του γάμου, αλλά ακολουθήστε αυτό που κάνετε κάθε μέρα, φροντίζοντας να διαλέξετε αυτόν τον επαγγελματία που θα σας δώσει το καλύτερο φινίρισμα και θα δώσει τα μέγιστα στο στιλ που σας αρέσει να ακολουθείτε.

Προσέξτε γιατί οι απογευματινές φωτογραφίσεις, απαιτούν φλάς και οτιδήποτε που γυαλίζει κάτω από τα μάτια σας είναι ο χειρότερος εχθρός σας. Είναι σαν να περπατάτε στο κόκκινο χαλί. Το να βάλετε όμως λίγη πούδρα λάμψης σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου σας και όχι σε όλο, είναι από τα must του μακιγιάζ. Προσέξτε το πολυσυζητημένο “contouring “ και επιλέξτε το ‘blending” . Δεν πρέπει να καταλαβαίνει κανείς πως έχει γίνει το μακιγιάζ σας, να μην υπάρχουν γωνίες και αυστηρές γραμμές

jenny.gr

Με το να φοράτε άσπρα , πραγματικά αλλάζει η όψη του δέρματος σας. Λίγο χρώμα ήλιου θα σας κάνει ομορφότερες, αλλά μην το παρακάνετε. Όταν θα κάνετε το δοκιμαστικό σας, φορέστε κάτι άσπρο και πάρτε μαζί σας και τη φωτογραφική σας μηχανή. Κάντε το δοκιμαστικό το πρωί, στο φως , κρατήστε το όλη τη μέρα και φωτογραφίστε το πρίν και το μετά για να δείτε μπροστά σας τη διαφορά. Χρησιμοποιείστε και φλάς για να δείτε πως θα φαίνεται το μακιγιάζ σας στις φωτογραφίες και προσθέστε οτιδήποτε σας φαίνεται λίγο. Θυμηθείτε πως τα δοκιμαστικά γίνονται πάντα με την συνεργασία των δύο και κανένας δεν επιβάλλει τίποτε. Ο makeup artist που θα επιλέξετε θα πρέπει να σέβεται το στιλ σας.

jenny.gr
Erre Due Hot Tea

Εάν παντρεύεστε το πρωί ζητείστε long lasting προϊόντα, αλλά οι waterproof μάσκαρα επιβάλλονται ότι ώρα και να είναι ο γάμος σας.
Το μακιγιάζ πρέπει να απλώνεται σε λεπτές στρώσεις και να δουλεύεται σταδιακά και μη βάζετε πολύ ποσότητα από την αρχή.

Χρησιμοποιείστε οπωσδήποτε primer και όχι πολύ ενυδατική πριν ξεκινήσετε.
Ίσως χρειαστεί να ανανεώσετε το κραγιόν σας και το ρουζ, γι’ αυτό ζητείστε από έναν κοντινό σας άνθρωπο να τα έχει μαζί του.

Μη ξεχάσετε να καλύψετε οποιοδήποτε σημάδι στο σώμα σας και φροντίστε πάντα να έχετε όμοιο χρώμα παντού, συμπεριλαμβανομένου και του προσώπου. Μη βάλετε όμως ποτέ τίποτε στην κάτω πλευρά των χεριών σας γιατί θα καταστραφεί το φόρεμα σας

Maria Pagonaki
Make up Artist
Thessaloniki - Greece 

Instagram  @mariapagonaki
Facebook  Maria Pagonaki

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.