ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι 3 μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ για τον χειμώνα 2020


Ελένη Τσούτση

6 Ιανουαρίου 2020

Οι 3 μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ για τον χειμώνα  2020

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν όπως και στη μόδα έτσι και στο μακιγιάζ, και εμείς είμαστε έτοιμες να πειραματιστούμε υιοθετώντας όσες πιστεύουμε ότι μας ταιριάζουν περισσότερο.

Missing content item.

Και αυτόν τον χειμώνα λοιπόν κυριαρχούν ορισμένα trends στο μακιγιάζ που υπόσχονται να μας κάνουν να «διασκεδάσουμε» περισσότερο την διαδικασία και φυσικά το αποτέλεσμα να είναι φρέσκο και λαμπερό.

Συγκεντρώσαμε τις 3 top τάσεις στο μακιγιάζ για τον χειμώνα 2020 για να υιοθετήσετε την αγαπημένη σας!

#1. Λευκό eyeliner

Όσο και αν το φοβάστε δοκιμάστε το λευκό eyeliner που θα χαρίζει μια διαφορετική πινελιά στο βλέμμα. Κάντε το μακιγιάζ των ματιών σας τον απόλυτο πρωταγωνιστή και αφήστε το υπόλοιπο πρόσωπο φυσικό.

#2. Μπλε σκιά

Το μπλε είναι το χρώμα της χρονιάς και δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε ένα κομψό μακιγιάζ απλώνοντας στα μάτια σας μια κομψή πλε σκιά ματιών. Δεν είναι τυχαίο που οι σταρς λατρεύουν αυτή την απόχρωση και την επιλέγουν για τις πιο glam εμφανίσεις στο κόκκινο χαλι.

#3. Euphoria makeup look

To συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι η πιο hot τάση της σεζόν που τα μάτια στολίζονται με μικρά κρύσταλλα ή glitter κρατώντας το υπόλοιπο πρόσωπο ήσυχο σε nude αποχρώσεις. Ιδανικό για μια βραδινή έξοδο!

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.