ΟΜΟΡΦΙA ΜΑΚΙΓΙAΖ

Πώς να εφαρμόζουμε σωστά τις glitter σκιές;


Ελένη Τσούτση

25 Ιανουαρίου 2020

Πώς να εφαρμόζουμε σωστά τις glitter σκιές;

Αυτό συμβαίνει γιατί το glitter δεν έχει κολλήσει στο κινητό βλέφαρο και έτσι δεν μπορεί να σταθεί. Για να δώσουμε διάρκεια στις glitter σκιά, πρέπει αρχικά να έχουμε εφαρμόσει στο κινητό βλέφαρο προϊόν σε υγρή ή compact μορφή. Με αυτό τον τρόπο, όταν θα τοποθετήσουμε το glitter θα κολλήσει και θα μείνει στη θέση του, μέχρι να ξεβαφτούμε.

Με ανάλογο τρόπο εφαρμόζουμε τις glitter αλλά και τις shimmery σκιές, για να γράψει στο κινητό βλέφαρο η επιθυμητή γυαλάδα.

Επιπλέον ποτέ δεν τρίβουμε τις συγκεκριμένες σκιές, πάντα τις εφαρμόζουμε με απαλές ταμποναριστές κινήσεις χρησιμοποιώντας πινέλο ή και το δάχτυλό μας.

Σε ανάλογο στιλ δημιουργούμε και τα glitter lips-ένα από τα πιο δυνατά trends της περασμένης σεζόν. Αρχικά εφαρμόζουμε στα χείλη ενυδατικά κραγιόν και όχι matte και στη συνέχεια on top, με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις εφαρμόζουμε το glitter.

Extra Tip:

Επειδή μπορεί να λερωθούμε με τις glitter σκιές και να γυαλίζει ολόκληρο το πρόσωπό μας, καλό είναι να έχουμε πουδράρει την περιοχή κάτω από τα μάτια και αφού τελειώσουμε με το μακιγιάζ, με ένα μεγάλο πινέλο να καθαρίσουμε την περιοχή. Μαζί με την πούδρα, θα απομακρυνθεί και οποιοδήποτε ίχνος glitter!