ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα λαμπερά beauty looks που ξεχωρίσαμε στα βραβεία BAFTA


Ελένη Τσούτση

3 Φεβρουαρίου 2020

Τα λαμπερά beauty looks που ξεχωρίσαμε στα βραβεία BAFTA

Το κόκκινο χαλί των βραβείων BAFTA γέμισε με λαμπερές παρουσίες και ομολογουμένως ήταν οι περισσότερες stars μας εντυπωσίασαν τόσο με το makeup look τους όσο και με τα stylish χτενίσματα που ολοκλήρωναν την εικόνα τους.

Λίγο πριν από τα βραβεία Oscar και την κορύφωση των λαμπερών εμφανίσεων, οι διάσημες κυρίες μας ενέπνευσαν με τα μοναδικά τους looks.

Η κομψότητα ήταν κάτι που χαρακτήριζε τα περισσότερα beauty looks όπως θα δείτε παρακάτω:

Scarlett Johansson

Για ακόμη μια φορά η όμορφη ηθοποιός εντυπωσίασε αφού υιοθέτησε ένα από τα μεγαλύτερα trends δηλαδή σέταρε την σκιά με το χρώμα του φορέματός της. Και εκείνη επέλεξε το ροζ να είναι ο πρωταγωνιστής του μακιγιάζ της και το τελικό αποτέλεσμα την δικαίωσε απόλυτα αφού ήταν από τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς.

Kate Middleton

Η Δούκισσα επέλεξε να εμφανιστεί με ένα ίδιο φόρεμα έτσι ανανέωσε τα μαλλιά της και το μακιγιάζ της που ξεχώρισε. Επέλεξε τα μαλλιά της να είναι πιασμένα και τα μάτια της ήταν βαμμένα smudged καφέ, τονίζοντας το βλέμμα της.

Renee Zellweger

Η Renee Zellweger εμφανίστηκε με ένα κομψό undo και το μακιγιάζ της ήταν εξίσου κομψό σε ροζ τόνους, που κολάκευε τα χαρακτηριστικά της.

Margot Robbie

H εντυπωσιακή Margot τόνισε τα όμορφα χαρακτηριστικά της με τόνους του σάπιου μήλου ενώ τα μαλλιά της ήταν ελαφρώς ατημέλητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.