ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

NYFW 2020: Τα beauty looks που αξίζουν την προσοχή μας


Ελένη Τσούτση

13 Φεβρουαρίου 2020

NYFW 2020: Τα beauty looks που αξίζουν την προσοχή μας

Ο μήνας που πρωταγωνιστεί η μόδα ξεκίνησε στην Νέα Υόρκη και τα catwalks γέμισαν με εικόνες ομορφιάς που θα μας συνοδεύεουν την επομένη σεζόν και θα μας βοηθήσουν να πάρουμε ιδέες για τα μαλλιά και το μακιγιάζ.

Κάναμε λοιπόν focus στα ωραιότερα looks που ξεχώρισαν μέχρι στιγμής την σεζόν Fall/Winter 2020 και μπορείτε να διαλέξετε τα αγαπημένα σας.

Rotarde

Μια συλλογή εμπνευσμένη από την ταινία του Francis Ford Coppola κάνει την διαφορά στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και κλέβει όλα τα βλέμματα. To βέλος πέφτει στο πρόσωπο των μοντέλων και δημιουργεί ένα μυστήριο ύφος ενώ τα χείλη έχουν dark αποχρώσεις που ολοκληρώνουν ένα εμπνευσμένο beauty look.

jenny.gr
jenny.gr

Tom Ford

jenny.gr
jenny.gr

To show του Tom Ford ήταν εμπνευσμένο από μια φωτογραφία που είδε ο ίδιος και η οποία θύμιζε το Los Angeles στα 60’s. Τα έντονα βαμμένα μάτια με καφέ αποχρώσεις  σε συνδυασμό με τα nude χείλη και τα sleek μαλλιά δημιούργησαν εικόνες υψηλής αισθητικής και μιας κομψής πολυτέλειας.

Christopher John Rogers

jenny.gr

Το afro hair look κυριάρχησε στην υπερβολή του, ενώ το μακιγιάζ ήταν απόλυτα φυσικό και απογείωνε κάθε look μοναδικά. Μας θύμισε να μην φοβόμαστε το έντονο hairstyle στα μαλλιά που μπορεί να γίνει και σήμα κατατεθέν.

Oscar de la Renta

jenny.gr
jenny.gr

Αψεγάδιαστες επιδερμίδες με έντονα τονισμένα φρύδια και πορτοκαλοκόκκινες αποχρώσεις στα χείλη απογείωσαν στην κυριολεξία τη συλλογή του οίκου Oscar de la Renta. Αν μπορούσαμε να δώσουμε μόνο έναν τίτλο για το μακιγιάζ σίγουρα θα ήταν – Όταν τα χείλη είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Christian Siriano

jenny.gr
jenny.gr

H έμπνευση του οίκου είναι ολοφάνερη τόσο για τα μαλλιά όσο και το μακιγιάζ – η Harley Quinn. Η καρδούλα που είναι σχηματισμένη στα ζυγωματικά των μοντέλων και η hot pink απόχρωση που φορούν στα χείλη δημιουργούν χωρίς αμφιβολίες ένα τόσο ιδιαίτερο, λαμπερό και παράλληλα πρωτότυπο αποτέλεσμα.

Palm Angels

jenny.gr
jenny.gr

Τα μαλλιά πρωταγωνιστούν στον συγκεκριμένο οίκο και μας υπενθυμίζει πόσο stylish είναι οι πλεξούδες αρκεί βέβαια να γίνονται χωρίς υπερβολές αλλά με ένα πιο cool τρόπο. Το μακιγιάζ είναι φυσικό και αναδεικνύει ακόμη περισσότερο το ανάλαφρο hair look.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.