ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθούν πιστά οι Γαλλίδες 


Ελένη Τσούτση

18 Φεβρουαρίου 2020

Τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθούν πιστά οι Γαλλίδες 

Οι Γαλλίδες γνωρίζουν πολύ καλά τα μυστικά ομορφιάς, γι αυτό και η γαλλική βιομηχανία στον τομέα είναι από τις πιο πετυχημένες. Τι είναι όμως, αυτό που τις κάνει να φαίνονται πάντα τόσο περιποιημένες και όμορφες; Παρακάτω θα μάθετε ποιο είναι το μυστικό τους, ώστε να το υιοθετήσετε και να είστε και εσείς λαμπερές και ανανεωμένες για την άνοιξη.

Missing content item.

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί της ομορφιάς. Να ενυδατώνεστε πάντα από το κεφάλι μέχρι τα νύχια. Όσο πιο νωρίς αρχίσετε να χρησιμοποιείτε μια ενυδατική κρέμα, τόσο πιο νεανικό θα φαίνεται το δέρμα σας. Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας, μπορείτε να διαλέξετε την κατάλληλη ενυδατική, η οποία θα απαλύνει τις ρυτίδες και θα δώσει μια λάμψη στο πρόσωπο σας.

Υιοθετήστε το μίνιμαλ μακιγιάζ. Οι υπερβολές ακόμα και στο μακιγιάζ είναι περιττές. Επιλέξτε ένα ελαφρύ βάψιμο, για παράδειγμα εάν τονίσετε τα ματιά σας, κρατήστε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σας λιγότερο έντονα. Μια γυναίκα φυσικά βαμμένη και με ένα υπαινιγμό της μάσκαρας και με ένα τολμηρό χρώμα χειλιών είναι πάντα πιο δελεαστική.

Όταν φοράτε ρουζ, μην ξεχνάτε ότι ανήκει στα μήλα. Εφαρμόστε το ρουζ στα ζυγωματικά σας, ώστε να φαίνονται πιο έντονα. Επίσης, είναι πολύ βασικό να χρησιμοποιείτε το κατάλληλο χρώμα για την επιδερμίδα σας, ώστε να μην φαίνεστε υπερβολικά βαμμένες.

Φορέστε άρωμα κάθε μέρα. Μπορεί αυτή η συμβουλή να σας φαίνεται αυτονόητη, αλλά είναι πολύ βασική. Καλό είναι να μην ξεχνάτε το άρωμα, γιατί είναι αυτό που αναδεικνύει την προσωπικότητα σας και μένετε για πάντα στο μυαλό των άλλων. Βρείτε λοιπόν, ένα άρωμα διακριτικό, που να σας ταιριάζει.

Αφήστε τα φρύδια σας. Τα πλούσια και γεμάτα φρύδια είναι πολύ στη μόδα τον τελευταίο καιρό. Γι αυτό εάν δεν τα έχετε πειράξει μην τα βγάλετε, εάν από την άλλη τα έχετε ήδη αφαιρέσει, ήρθε η στιγμή να τα ξαναφήσετε. Για να έχετε πιο πυκνά φρύδια, μπορείτε να αγοράσετε ένα σέρουμ, το οποίο έχει πρωτεΐνες, που τα βοηθάνε να μεγαλώσουν πιο γρήγορα και θρέφει το θύλακα της τρίχας.

Βουρτσίστε τα μαλλιά σας και μετά αφήστε τα να στεγνώσουν. Το natural look, χωρίς επιτήδευση και στυλιζάρισμα, αποτελεί την ιδανική επιλογή κάθε γυναίκας. Η χαλαρότητά ακόμα και στα μαλλιά είναι ιδανική τόσο για τις πρωινές βόλτες όσος και για μια βραδινή έξοδο.