ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3 tips για να περιποιηθείτε μόνες τα φρύδια σας


Ελένη Τσούτση

26 Μαρτίου 2020

3 tips για να περιποιηθείτε μόνες τα φρύδια σας

Η αρμονία του προσώπου καθορίζεται σε σημαντικό βαθμό από το σχήμα και το πάχος των φρυδιών. Έτσι ακόμη και τώρα που μένετε σπίτι  δεν θα πρέπει να τα αμελείτε την περιποίησή τους. Για να είναι καλοσχηματισμένα, φροντίστε τα συχνά και ακολουθήστε τα παρακάτω εύκολα tips.


#1. Το σχήμα των φρυδιών πρέπει να συμβαδίζει με το σχήμα του προσώπου για να έχουμε ένα ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, η καμπύλη του τόξου είναι προτιμότερο να είναι γωνιακή ενώ τα τετράγωνα πρόσωπα χρειάζονται ένα λιγότερο έντονο τόξο.

Μπορείτε να σχεδιάσετε μία γραμμή κάτω από το τόξο των φρυδιών, χρησιμοποιώντας ένα λευκό μολύβι και έπειτα αφαιρέστε τις τρίχες που εξέχουν από την γραμμή που έχετε σχεδιάσει με ένα τσιμπιδάκι, μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα.

jenny.gr

#2. Για να γεμίσετε τα φρύδια σας, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι φρυδιών και θα σας δώσει ένα καλοσχηματισμένο φρύδι – δώστε έμφαση στο να βρείτε τη σωστή απόχρωση. Ένα trick που θα κάνει ακόμη πιο όμορφα τα φρύδια σας, είναι να βάλετε μια μικρή ποσότητα highlighter, χαρίζοντας λάμψη στο συγκεκριμένο σημείο.

#3. Αν θέλετε να βοηθήσετε να μεγαλώσουν τα φρύδια σας δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε τα κατάλληλα serums και primers ώστε να ενισχύσετε την ανάπτυξη νέων τριχών, δίνοντας πυκνότητα στα φρύδια σας.

Δείτε ακόμη:

H Natalia Castellar έχει τα πιο εντυπωσιακά φρύδια που έχουμε δει σε γυναίκα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.