ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Brow Lamination: Η δημοφιλής τεχνική για πλούσια φρύδια είναι η νέα τάση


Ελένη Τσούτση

21 Απριλίου 2020

Brow Lamination: Η δημοφιλής τεχνική για πλούσια φρύδια είναι η νέα τάση

Τα φρύδια αγκαλιάζουν το πρόσωπό μας και χαρίζουν ένταση και επιβλητικό βλέμμα και όλες μας αναζητούμε το κατάλληλο σχήμα αλλά και τη σωστή τεχνική που θα μας το δώσει. Μια νέα τεχνική που υπόσχεται τέλεια φρύδια είναι η "Brow Lamination" και αναμένεται να κερδίσει τις περισσότερες γυναίκες.

Πρόκειται για μια ανώδυνη διαδικασία η οποία έχει αποτέλεσμα τα πλούσια φρύδια.

Το πρώτο βήμα είναι η ανόρθωση κάθε τρίχας, το «καθάρισμα» και ο σχηματισμός των φρυδιών ενώ το τελικό βήμα είναι ο χρωματισμός τους με μία βαφή μακράς διαρκείας για σταθεροποίηση και δημιουργία της ψευδαίσθησης πιο πλούσιων φρυδιών.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη τεχνική έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στο εξωτερικό καθώς εκτός από το ότι χαρίζει πιο φυσικό και «γεμάτο» αποτέλεσμα στα φρύδια, παράλληλα τα θρέφει σε βάθος.

Πιο συγκεκριμένα, η βαφή που τοποθετείται στο τελικό στάδιο διαθέτει κερατίνη, η οποία θρέφει την τρίχα, με αποτέλεσμα να είναι πιο υγιής. Plus, η όλη διαδικασία διαρκεί για περίπου μία ώρα, ενώ το αποτέλεσμα μπορεί να διατηρηθεί έως και 6 εβδομάδες.

Δείτε το video με την διαδικασία:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.