ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα top 5 makeup trends που θα βλέπουμε παντού το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

29 Απριλίου 2020

Τα top 5 makeup trends που θα βλέπουμε παντού το καλοκαίρι

To καλοκαίρι έρχεται και μπορεί ακόμη να #μένουμε_σπίτι αλλά σύντομα θα βγούμε έξω και ήδη το να σχεδιάζουμε τα summer beauty looks μας μόνο χαρά μπορεί να μας δώσει. Οι θερμότεροι μήνες είναι μπροστά μας και θα μας δώσουν όλη την έμπνευση που αναζητούμε για "ζωντανές στιγμές" στο μακιγιάζ. Φέτος, το χρώμα έχει τον πρώτο λόγο και εμείς καλούμαστε να πειραματιστούμε, αφήνοντας πίσω μας τα μουντά χρώματα και τις safe επιλογές.

Ευτυχώς, είχαμε αρκετό χρόνο για να εξασκήσουμε ορισμένες τεχνικές στο μακιγιάζ μας και το καλοκαίρι θα δημιουργήσουμε τα πιο ευφάνταστα makeup looks που θα μας κάνουν να ξεχάσουμε τις μέρες της καραντίνας.

Ανακαλύψτε τις top τάσεις που θα λατρέψετε αυτό το καλοκαίρι:

#1.Playful Graphic Eyeliner

Θεατρικά wings συνδυασμένα με χρωματιστές σκιές, πολύ έντονες ή διαφανείς, ακόμη και στρας στο άνω βλέφαρο. Tίποτα δεν θεωρείται υπερβολή.

Korres Velvet Eyeliner 35 Vanilla Mint

jenny.gr

#2. Color Lips

Το φούξια κραγιόν είναι μια hot τάση της σεζόν στα χείλη και μπορεί να φαίνεται εξεζητημένο και εκκεντρικό, συνδυάζοντάς το όμως, με το κατάλληλο μακιγιάζ το αποτέλεσμα είναι πολύ θηλυκό.

L'Oreal Rouge Signature Matte Liquid Lipstick 106

jenny.gr

#3. '80s Eyeshadow

Από απαλούς τόνους του μωβ και του πορτοκαλί, μέχρι έντονα και ζωντανά χρώματα για όσες τους αρέσει να τολμούν.

Seventeen Fantasy Palette

jenny.gr

#4. Sun-Kissed Skin

Εκτός λοιπόν από τα έντονα χρώματα στα κραγιόν, στις σκιές αλλά και στις αποχρώσεις των ρουζ – το bronzer είναι το μαγικό beauty item που θα αλλάξει όλο το makeup look σας. Το bronzer προσθέτει ζεστασιά στο πρόσωπο και κολακεύει όλες τις γυναίκες.

Bobbi Brown Bronzing Powder

jenny.gr

 

#5.Bold Blush

Το ρουζ επιστρέφει στην έντονη μορφή του και μάλιστα φτάνει μέχρι το ύψος των κροτάφων.

Dust+Cream Ρουζ Love Potion
 

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.