ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Pastel Goth: H νέα τάση στο μακιγιάζ για την άνοιξη που διχάζει


Ελένη Τσούτση

6 Μαΐου 2020

Pastel Goth: H νέα τάση στο μακιγιάζ για την άνοιξη που διχάζει

Φέτος, οι pastel αποχρώσεις έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μακιγιάζ και με ένα γρήγορο scroll down στο feed σας στο Instagram θα το έχετε διαπιστώσει. Μια νέα τάση έρχεται όμως, για να μας διχάσει και είναι το pastel gothic και αν ακόμη δεν μπορείτε να συνδυάσετε στο μυαλό σας πώς μπορεί να "κολλήσει" το gothic και το pastel, τότε το παρακάτω makeup look θα σας δείξει τον τρόπο.

Το συγκεκριμένο trend το είδαμε στο αμερικάνικο allure και πρώτη το υιοθέτησε η Donni Davy και φυσικά, μας εντυπωσίασε το πόσο έντονο αλλά και πόσο αντιφατικό είναι. Πόσο εύκολα όμως, θα το κάναμε κι εμείς;

H ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε: «Ήθελα να δείξω ένα μακιγιάζ με μια λαμπερή γραμμή eyeliner, δάκρυα από αστραφτερές πέτρες, έντονο κραγιόν όλα σε μία φορά ενώ θα χρησιμοποιούσα απαλά ανοιξιάτικα χρώματα που έχω την αίσθηση πως ταιριάζουν με αυτή την μελαγχολική διάθεση. Νομίζω το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο!».

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.