ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Cate Blancett σήμερα γίνεται 51 και αυτά ειναι τα top μυστικά ομορφιάς της


Ελένη Τσούτση

14 Μαΐου 2020

Η Cate Blancett σήμερα γίνεται 51 και αυτά ειναι τα top μυστικά ομορφιάς της

Η Cate Blanchett είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς αλλά και μία από τις γυναίκες του Hollywood που είναι πάντα chic και ξεχωρίζει για τα beauty looks της. Σήμερα, γίνεται 51 ετών και είναι η απόδειξη ότι η ηλικία για εκείνη είναι μόνο ένας αριθμός. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν, να μην αναφερθούμε στην αλαβάστρινη επιδερμίδα της, που μας εντυπωσιάζει. To πρόσωπό της δείχνει φρέσκο και νεανικό και φυσικά, αναζητήσαμε όλα τα «μυστικά» της ομορφιάς της.

Ετοιμαστείτε να κρατήσετε σημειώσεις από τις beauty συνήθειες που ακολουθεί πιστά.

#1. Το πρώτο πράγμα που κάνει το πρωί μόλις ξυπνήσει, είναι να πίνει ζεστό νερό με λεμόνι για να αποτοξινώσει τον οργανισμό της.

#2. Σε καθημερινή βάση, καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπο της τη νύχτα, χρησιμοποιώντας προϊόντα της εταιρίας SK-II, και αφαιρώντας ταυτόχρονα το μακιγιάζ της. Δεν αμελεί ποτέ το ντεμακιγιάζ και ο καθαρισμός του προσώπου της είναι η αγαπημένη της συνήθεια στη ρουτίνα περιποίησης.

#3. Φοράει πάντα, μα πάντα, αντηλιακό, το οποίο φαντάζει λογικό αν ρίξουμε έστω και μια ματιά στην υπέροχα λευκή απόχρωση της επιδερμίδας της. Γνωρίζει καλά ότι η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, χωρίς SPF, έχει αρνητικές συνέπειες για το δέρμα καθώς το γερνάει πιο γρήγορα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.