ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Summer beauty essentials - 5 must προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης για το νεσεσέρ του καλοκαιριού


29 Μαΐου 2020

Summer beauty essentials - 5 must προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης για το νεσεσέρ του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο εποχή, είναι και στάση ζωής. Είναι μια κατάσταση που παίρνει από πάνω μας όσα μας βαραίνουν και συγχωρεί τις αρνητικές σκέψεις που προηγήθηκαν. Είμαι σε θέση να γνωρίζω καλά την προσμονή που έχετε για την έλευση του φετινού καλοκαιριού. Μεσολάβησε ένα διάστημα που δοκίμασε τις αντοχές μας και παράλληλα, μας έκανε να εστιάσουμε στα σημαντικά. Να δούμε τις ανάγκες μας και ποια είναι τελικά τα απαραίτητα συστατικά για να φτιάξουμε μια ουσιαστική καθημερινότητα που μας πάει μπροστά. Το 2020, ο κόσμος της ομορφιάς, παρά την «επίθεση» του κορωνοϊού στη ζωή μας, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν σταμάτησε να προσφέρει στήριξη και ενθάρρυνση σε κάθε γυναίκα και άνδρα που την είχε ανάγκη.

Η ρουτίνα ομορφιάς άλλαξε σε μερικά σημεία. Για παράδειγμα, το φετινό καλοκαίρι δεν είναι μόνο το αντηλιακό το must προϊόν περιποίησης αλλά και το αντισηπτικό χεριών. Δεν είναι μόνο τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ αυτά που χρησιμοποιούνται καθημερινά, αλλά και τα αντισηπτικά μαντηλάκια.

jenny.gr

Ο κορωνοϊός είναι μια συνθήκη με την οποία καλούμαστε να προσαρμοστούμε: αυτό μπορεί να γίνει κάτι κουραστικό αλλά ταυτόχρονα αφυπνιστικό. Πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας περισσότερο από ποτέ. Να του προσφέρουμε το καλύτερο.

Συγκέντρωσα 5 προϊόντα τα οποία κατά τη γνώμη μου δημιουργούν φρέσκια και ξεκούραστη όψη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Είτε στην πόλη, είτε στο νησί. Το καλοκαίρι χρειάζεται ενυδάτωση που ξεκινά από μέσα (μπόλικο νερό, φρούτα και λαχανικά), αντηλιακή προστασία και ελάχιστο μακιγιάζ (ως brow expert, δεν θα μπορούσα να μην προσθέσω στα παραπάνω και τα περιποιημένα φρύδια).

Πάμε να δούμε τα beauty essentials για το νεσεσέρ του καλοκαιριού:

1) Αντηλιακό: Εδώ δεν χωρούν διαπραγματεύσεις. Χωρίς αντηλιακό το καλοκαίρι δεν βγαίνουμε από το σπίτι ούτε για την πιο μικρή απόσταση. Είναι η μόνη μας ασπίδα στον ήλιο που χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και πιο επιθετικός για την επιδερμίδα. Το αντηλιακό δεν είναι απλά must, είναι σύμμαχος.

2) Τσιμπιδάκι ή trimmer για την περιποίηση των φρυδιών: Χωρίς περιποιημένα  φρύδια, ακόμα και το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ δεν μπορεί να αναδειχθεί. Για την μεγάλη ή πιο σύντομη απόδρασή σας το καλοκαίρι, ας υπάρχει στο νεσεσέρ σας ένα εργαλείο περιποίησης των φρυδιών σας με την προϋπόθεση ότι θα το χρησιμοποιείτε με μεγάλη προσοχή και με μικρή συχνότητα.
Ένα τσιμπιδάκι φρυδιών είναι απαραίτητο για την αφαίρεση των περιττών τριχών. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε trimmer: είναι ιδανικό για όσες και όσους πονούν από το τσιμπιδάκι φρυδιών. Είναι εύκολη και γρήγορη λύση για το καθάρισμα της περιοχής των φρυδιών από τις περιττές τριχούλες.  

3) Διάφανη πούδρα: Είναι συνήθως σε μορφή σκόνης ή compact και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλες τις ώρες της ημέρας προσφέροντας ματ αποτέλεσμα. Εφαρμόζοντας ελάχιστη ποσότητα μπορείτε να ελέγξετε την γυαλάδα από την λιπαρότητα ή τον ιδρώτα στο πρόσωπό σας ή να φρεσκάρετε το μακιγιάζ. Επίσης, μπορείτε να «διορθώσετε» την μεγάλη ποσότητα ρουζ στα μάγουλά σας.
 
4) Βronze πούδρα: Ένα προϊόν που μπορεί να αλλάξει την όψη του προσώπου το καλοκαίρι, κάνοντάς το να δείχνει διακριτικά ηλιοκαμένο και πιο φωτεινό. Θα έλεγα ότι ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται η επιλογή της απόχρωσής του για ένα  πιο φυσικό αποτέλεσμα.  Με το bronzer (ματ ή ιριδίζον) μπορούμε να  δημιουργήσουμε κοψίματα στο πρόσωπο και να τονίσουμε τις γωνίες του. Ακόμα κι όταν οι διακοπές σας τελειώσουν, με το bronzer έχει εξασφαλισμένο το εφέ του μαυρίσματος στο πρόσωπό σας.
 
5) Lip gloss με ενυδατικά στοιχεία για juicy χείλη: Η λεπτομέρεια που θα δώσει έξτρα φωτεινότητα στο πρόσωπο, στο πρωινό και βραδινό (ελαφρύ) μακιγιάζ του καλοκαιριού. Ένα lip gloss με ενυδατικά στοιχεία, σε κοραλλί απόχρωση, θεωρώ ότι είναι μια υπέροχη επιλογή για τα beauty looks του καλοκαιριού. Δίνετε στα χείλη σας boost αναζωογόνησης και λάμψης και τα κάνετε ακαταμάχητα!

Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της!

Biocolours Cosmetics
Σταυρούλα Γιαννούλη
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422
www.biocolours.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.