ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Jennifer Lopez φόρεσε την απόλυτη τάση στα κραγιόν για το φετινό καλοκαίρι


The Jennettes

17 Ιουλίου 2020

Η Jennifer Lopez φόρεσε την απόλυτη τάση στα κραγιόν για το φετινό καλοκαίρι

Το κόκκινο κραγιόν παραμένει το αγαπημένο μας για το καλοκαίρι και η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες έχουμε βρει την ιδανική απόχρωση ώστε να συνδυάζεται άψογα με το μαύρισμά μας.

Η Jennifer Lopez ανέβασε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα post, στο οποίο τη βλέπουμε με μια σαγηνευτική απόχρωση κόκκινου, που αν και την είχε συνδυάσει, όπως βλέπουμε με κόκκινο πουλόβερ, μοιάζει ιδανική για κάθε εποχή, και φυσικά για το καλοκαίρι. Η σπάνια φωτογραφία της με κόκκινο κραγιόν αποτελεί έμπνευση για το φετινό καλοκαίρι αφού της ταιριάζει απόλυτα και αναδεικνύει το υπέροχο στιλ της. 

https://instagram.com/p/CCo-qXcpDda/

Μπορούμε εύκολα να φανταστούμε αυτό το καλοκαίρι το κόκκινο κραγιόν επάνω μας αν θέλουμε να απογειώσει τις εμφανίσεις μας. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να το φορέσουμε το καλοκαίρι, από το πρωί ως το βράδυ, αρκεί να το συνδυάσουμε σωστά και να είναι η μόνη "υπερβολή" στο makeup look που θα δημιουργήσουμε. Μπορούμε να αφήσουμε το υπόλοιπο πρόσωπο σχεδόν άβαφο.  Ίσως λίγο μάσκαρα και λίγο bronzer στα ζυγωματικά.

Κατάλληλο λοιπόν για κάθε εποχή, το κόκκινο που έχει επιλέξει η Lopez, εμπνέει κάθε γυναίκα αυτό το καλοκαίρι αφού αναδεικνύει μοναδικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Ακόμη σκεφτείτε πόσο ταιριάζει το κόκκινο κραγιόν με το λευκό σας αέρινο φόρεμα ή το αγαπημένο σας little black dress! Απομένουν τα κατάλληλα αξεσουάρ και είστε έτοιμες για μια κομψή και top εμφάνιση. 

Δείτε ακόμη: To σώμα της 48χρονης Jennifer Lopez καταρρίπτει την έννοια της ηλικίας 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.