ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Hilary Duff φόρεσε τη μάσκα της, υιοθετώντας το πιο εντυπωσιακό eye look


Ελένη Τσούτση

21 Ιουλίου 2020

Η Hilary Duff φόρεσε τη μάσκα της, υιοθετώντας το πιο εντυπωσιακό eye look

Η Hilary Duff λατρεύει την girly πλευρά της και δεν διστάζει να μας το δείχνει μέσα από τα beauty looks που υιοθετεί κατά καιρούς, μέσα από τα social media. H 32χρονη ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες, μας εντυπωσίασε με το μακιγιάζ που επέλεξε να κάνει για μια σύντομη έξοδο.

Η ίδια αποφάσισε να παίξει με το μακιγιάζ των ματιών της και δημιούργησε ένα εντυπωσιακό βλέμμα, δημιουργώντας ένα holographic eye look, το οποίο συνδύασε χρωματικά με τη μάσκα που φορούσε. Όπως αποκάλυψε η ίδια, εμπνεύστηκε από ένα μακιγιάζ της makeup artist της, Kelsey Deenihan και για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε ένα eye gloss σε μπλε απόχρωση.

Η Hilary λοιπόν, χρησιμοποίησε ιριδίζουσες σκιές σε μπλε και μωβ, αλλά και eyeliner, ενώ τόνισε το βλέμμα της με extra μάσκαρα.To τελικό αποτέλεσμα είναι super φρέσκο, λαμπερό και ιδανικό γι' αυτό το διάστημα που φοράμε μάσκα προστασίας.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.