ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα κάνετε τη σκιά σας να μείνει σταθερή σύμφωνα με τους makeup experts


Ελένη Τσούτση

28 Ιουλίου 2020

Πώς θα κάνετε τη σκιά σας να μείνει σταθερή σύμφωνα με τους makeup experts

Αν κάτι είναι ενοχλητικό στο μακιγιάζ είναι η στιγμή που διαπιστώνετε ότι όλος ο κόπος σας πήγε χαμένος για να δημιουργήσετε το τέλειο summer eye look. H σκιά έχει αρχίσει να ξεθωριάζει και ακόμα χειρότερα ενδέχεται να «λερώνει» το υπόλοιπο πρόσωπό καταστρέφοντας έτσι όλο το μακιγιάζ.

Συγκεντρώσαμε τα 3 σωτήρια tips που την επόμενη φορά θα σώσουν το μακιγιάζ των ματιών σας.

#Tip 1
Η λιπαρότητα στο κινητό βλέφαρο των ματιών εμφανίζεται πριν καν πάρεις τα πινέλα. Κάνε έναν καλό καθαρισμό το πρωί, ακόμα κι αν το προηγούμενο βράδυ έχεις αφαιρέσει το μακιγιάζ σου και έχεις ακολουθήσει πιστά τη ρουτίνα περιποίησης σου.

#Tip 2
Το primer είναι μια από τις πιο φοβερές «ανακαλύψεις» του beauty κόσμου καθώς πρόκειται για ένα προϊόν, το οποίο με μια μόνο κίνηση χαρίζει μεγαλύτερη διάρκεια, καταπολεμώντας παράγοντες που επηρεάζουν το μακιγιάζ, όπως ο ιδρώτας.

jenny.gr

#Tip 3

Tο setting spray είναι ένα προϊόν που ολοκληρώνει το μακιγιάζ του προσώπου αφού είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει σταθερότητα και δεν αφήνει τα προϊόντα να «τρέξουν». Η υφή του δεν είναι κολλώδης κι αρκούν 2 ψεκασμοί για να παραμείνει αναλλοίωτο το χρώμα.

#Extra tip - Tο beauty trick της makeup artist Elaine Lynskey θα σας εμπνεύσει.

«Βρείτε ένα μαλακό μολύβι χειλιών ή ματιών, που να είναι παρόμοιο χρωματικά με τη σκιά σας και  απλώστε αρκετή ποσότητα στο πάνω μέρος του χεριού σας και έπειτα χρησιμοποιώντας το πινελάκι σκιάς που είναι για blending, πάρτε προϊόν από το χέρι και άπλωσέ το στα βλέφαρά  δημιουργώντας μια πρώτη ελαφριά στρώση χρώματος, πριν εφαρμόσετε τη σκιά».

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.